Orlando Bloom dater på nettet

Sukkerhapsen Orlando Bloom dater via nettet. For at han ikke skal blive genkendt opretter hans ven profilen for ham. Tænk jer lige piger, hvis man skrev til en fyr, og det så var Mr. Sukkerhaps, der dukkede op.

Ikke nok med, at det vil være totalt skønt at dele en candlelight dinner med den amerikanske skønhed, så er det også et bevis på, at det er alment accepteret at date via nettet.

For en populær og attraktiv gut som Hr. Bloom kan det på ingen måde være svært at finde piger, der gerne vil tilbringe et par timer i hans selskab, men grunden til, at han vælger at date via nettet kan være, at det rent faktisk er mere effektivt.

Som I Dating.dk datere ved, så lærer man hinanden at kende på en anden måde end hvis man mødes på en bar. Man har en baggrundsviden, som snakken kan tage udgangspunkt i, og derfor flyder den nemmere, end hvis man mødtes første gang med nogle gewesener i blodet.

Så gør som Orlando Bloom ? date for hulan! :-)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand