Dating gav mig kvinden i mit liv

Lørdag d. 8.9. 07 bliver Jesper og Britt gift i Helsingør. Det specielle er, at de to turtelduer har fundet hinanden gennem dating.dk, og Jesper er kæresteportalen evigt taknemmelig, for han ville nemlig ikke giftes.

Men det kom 29-årige Britt ind fra sidelinjen og fik med et enkelt kung fu spark nedbrudt den mur, Jesper havde imod ægteskab. Han måtte bare have hende.


Impulsive Britt

I december 2003 fik Jesper et afbud fra en kammerat, han skulle i biografen med. Han spurgte den skønne Britt, som han havde skrevet med i 1½ måned, om hun var frisk på at komme med, og til hans store overraskelse tog hun frejdigt med, og siden har hans hjerte banket for hende. Få dage inde i deres forhold møder Britt Jespers store dreng Frank, som i dag er 11 år, og Britt er godkendt af både far og søn.

Året efter de mødte hinanden flyttede de sammen og Britt blev gravid med Jasmin, som i dag er 2½ år. Der er også kommet en lille Freja som er et par måneder, så alt i alt går det rigtig godt for den glade og forelskede lille familie.


Frieriet

Datteren Jasmin synger ofte sangen "giftes med farmand", men en dag sagde Jesper til datteren, at man altså ikke kunne giftes med sin far, og impulsivt og resolut tog han en blomst fra bordet og friede til Britt, som ikke tøvede med at sige ja!

Dette anderledes frieri førte til, at parret på lørdag siger Ja til hinanden og forhåbentligt lever lykkeligt til deres dages ende.

Vi på Dating.dk ønsker et stort tillykke og ønsker en lys og lykkelig fremtid for den lille familie.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...