Det slog gnister på Dating.dk

Da det første brev fra Peter dumpede ned i Ditte indbakke på Dating.dk, var grobunden for et dejligt og kærligt forhold lagt. Brevet var varmt og personligt, og det gjorde Ditte interesseret i at skrive tilbage til Peter.

"Da jeg så Dittes profil, tænkte jeg, at hun var alt for pæn til mig. Hun så så sød ud på billedet, skælmske øjne, pænt hår, varm og kærlig. Mange gange kiggede jeg bare forbi hendes profil, inden jeg tog mig mod til at skrive til hende - og tænk, hun skrev tilbage", siger Peter.

Ud fra to ugers brevskriverier var Ditte overbevist om, at bag Peters profil gemte der sig en sød, humoristisk og charmerende mand, og derfor begyndte de at sms'e og ringe sammen.

"Det var som om, der slet ikke var plads til andet i min hverdag end at tjekke mobilen og mail. En helt almindelig tirsdag aften ringede jeg til ham og sagde, at nu kommer jeg altså og besøger dig. Peter blev lidt stille, men 3½ time efter mødtes vi for første gang", siger Ditte.


Kærlighed ved første blik

Da de endelig mødtes, smeltede Ditte og tænkte bare på, hvor han dog havde været hele hendes liv. Hun var faktisk faldet med så stort et brag, at hun først tog den lange vej hjem efter to dage. Efter fire måneder flyttede de sammen. Fremtiden lå foran dem, og en lille spire bankede på i Dittes mave. I dag bor de sammen med deres 16 måneder gamle søn i et hus, de er ved at sætte i stand. De har det skønt sammen, og nyder hinanden og den lille familie, som de begge har søgt i mange år. Men først da de mødte hinanden, følte de sig som hele mennesker og var klar til at erobre verden sammen.


Lykken på Dating.dk

Ditte og Peter er begge enige om, at deres lykke var at finde hinanden på Dating.dk frem for et sted i nattelivet. Muligheden for, at man kan lære lidt om hinanden, inden man mødes, var for dem begge en rigtig god løsning.

"At vi lærte hinanden at kende i ædru tilstand, er bestemt at foretrække. Alt for mange kærlige ord kan drukne i for megen larm og bar hud", siger Peter.

Ditte er enig i, at de har haft gavn af at lære hinanden lidt at kende inden de mødtes i stedet for at finde en tilfældig i byen.

"Vi kunne tænke og overveje hinanden inden, i stedet for bare at vælte beruset hjem i seng og være pinligt berørte og ukendte overfor hinanden næste morgen", siger Ditte.

Peter og Ditte vidste på forhånd, at de passede godt sammen, så da de mødtes første gang handlede det ene og alene om kemi og ikke alt muligt andet.

Dating.dk er glade for, at kemien mellem Ditte og Peter udløste et festfyrværkeri af kærlighed og nærhed.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...