Dating.dk fører til bryllup

Christina og David er en af de mange heldige par, der har fundet hinanden gennem Dating.dk. Deres kærlighed til hinanden har ført til, at de snart skal sige det store ja på rådhuset. Og de glæder sig helt vildt.

"En aften sad vi og snakkede lidt om bryllup, og vi fandt hurtigt ud af, at vi var enige om mange ting. Blandt andet, at det skal foregå på rådhuset frem for det traditionelle kirkebryllup", siger Christina og David.

Et par dage efter snakken er David i bad og her frier Christina til ham. De er helt enige om den forestående vielse og om aftenen står de klar med drinks og dans til gæsterne.


DEN FØRSTE KONTAKT

Christina havde haft sin profil i et par år på Dating.dk, men den havde været inaktiv. Et par dage efter hun havde været online på Dating.dk, fandt hun Davids profil, som han havde haft en måneds tid. Hun fandt den så spændende, at hun fluks skrev et brev til ham, som førte til, at de to dage efter mødtes til burger og fadøl. Allerede der slog det gnister og efter tre ugers daten var de klar til at kalde sig for kærester.

"Efter at have været single i meget lang tid skulle Christina lige tage tilløb ? og David havde lige afsluttet et mangeårigt forhold, så vi skulle lige se hinanden lidt an. Efter den anden date boede vi nærmest sammen", siger Christina og David.

Parret bor i dag sammen i en andelslejlighed med Davids barn Storm, der bor halvt hos dem. De har været lykkelige sammen, siden de mødtes i juni 2006.


DATING.DK FREM FOR BYLIVET

Grunden til at Christina og David valgte Dating.dk frem for at finde en kæreste i byen var primært af nysgerrighed. Samtidig med at de begge erkendte, at det ikke er hensigtsmæssigt at stå meget fuld i en bar og vente på den eneste ene.

"Samtidig har vi begge haft den oplevelse, at man har gjort sig overvejelser om at møde én, når man har en profil på Dating.dk. Vi var altså ligesindede til en vis grad", siger David.

"Det skal lige tilføjes, at jeg faktisk var ude efter en sommerflirt, og derfor passede det mig fint nok, at David var far. Flirten har nu varet i næsten to år, og giver dagligt sug i maven", siger Christina.

En anden afgørende faktor til, at de valgte Dating.dk er, at de begge synes, at sitet fremstår ganske seriøs. Faktisk har de flere vennepar, som har mødt hinanden via Dating.dk, efter de er blevet inspireret af Christina og Davids kærlighed. Pludselig turde deres venner selv tage chancen, når de så, hvad det førte med sig af gode ting.

"Der er ingen tvivl om, at vi har fundet det rigtige forhold på den her måde. Vi synes det har været en succes, og vi lægger ikke skjul på, at vi har mødt hinanden denne vej", afslutter parret.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...