Nikolaj møder Anne fra Dating.dk

Scenen er sat, som den har været så mange gange før. Jeg skal til koncert med Nikolaj og Piloterne, som jeg har været det et utal af gange, siden jeg som 13 - årig første gang blev betaget af den rustne stemme og den lækre mand.

Der er løbet meget vand i åen siden den gang jeg som ganske ung delte en sodavand med ham backstage, han har fået tre børn, levet sammen med sin kæreste i 13 år og har et hav af plader bag sig. Men Nikolaj kan stadig få pigerne til at kigge længselsfuldt efter sig, selv om han i dag har været på rockscenen i over 20 år. Øjeblikket hvor Nikolaj går på scenen giver mig altid lidt hjertebanken, for jeg ved at det er et spørgsmål om få minutter før han får øje på mig, og sender mig et af de smil, der giver selv denne garvede koncert-rotte gele i benene.

Netop denne koncert er speciel for jeg skal efterfølgende lave et interview med ham, hvilket jeg er noget spændt på, for jeg har ikke før skullet præstere, når jeg har talt med ham. Men jeg er rimelig rolig, for jeg har trods alt kendt ham i næste 20 år, så selv om jeg i mine teenage år brugte ham som levende dagbog, hvor jeg skrev alle mine oplevelser og problemer i breve til ham, som han besvarede, så er jeg trods alt ikke en kåd ung teenager mere.

Nikolaj og Piloterne spiller en vis ting ud af bukserne og publikum er helt oppe på beatet med dem. Der bliver sunget, skreget, piftet og klappet til den store guldmedalje, og da bandet bliver klappet af scenen og har de givet de ekstra numre der er plads til, så er det endelig min tur til at få hans udelte opmærksomhed, hvilket jeg kunne unde alle kvinder i det ganske land.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand