Nikolaj møder Anne fra Dating.dk

MUSIK

Inspirationen til musikken får Nikolaj normalt fra sit eget liv. På den måde kommer teksterne og inspirationen til musikken til at virke bedst og mest ægte. - Det er aldrig svært at finde noget at skrive om, for der sker jo altid noget mærkeligt i ens eget liv, siger Nikolaj med et skævt smil.

Musikken er en stor og vigtig del af Nikolajs liv. Det giver ham en frihed og livsglæde, og det er netop via musikken, at han kan få lov til at være egoistisk og tilfredsstille sine egne behov. - Jo ældre jeg bliver, desto bedre bliver det at få lov til at fordybe mig i musikken, hvor jeg kan komme væk fra hverdagens planlægning, ritualer og indkøb, siger Nikolaj.

Nikolaj er selv mest til gammelmands-rock, som Ulv Lundell, Bob Dylan, Steve Earle og Iggy Pop. Men han er også blevet betaget af Amy Winehouse, som har ramt ham, fordi hun er god og stærk, og ikke sidder og piver over livet. Musik skal være råt og lidt hårdt.


KÆRLIGHED

Kærlighedens farve er for de fleste rød, men for Nikolaj er det et springvand af farver som minder om regnbuen. Kærlighed er nemlig mange ting, og dækker ikke kun over forelskelse. - Kærligheden er ikke kun den første forelskelse. Den handler også om at lære et andet menneske virkelig godt at kende, og at give det menneske alt - tillid, tro, glæde osv. Når ungerne er puttet behøver man med en kærlighed der har varet i mange år ikke snakke så meget. Det er ofte nok bare at se tv og mærke den andens nærvær, filosoferer Nikolaj.

Det er Nikolajs opfattelse og erfaring, at mange mænd forestiller sig, at kvinden skal give mening til livet. Hvis de ikke har en kæreste, kan mænd tænke, at hvis bare kvinden kom ind i hans liv, så ville alt ordne sig. Men kvinden har ikke svaret. Det er frygteligt at indse, at livet ikke nødvendigvis er en dans på roser, fordi man har fundet en kone. For Nikolaj er svaret i stedet at manden skal lære at hvile i sig selv.

Nikolaj er et meget følelsesladet menneske, og han bliver nemt rørt. Kærligheden giver ham en varm fornemmelse i kroppen. Den følsomhed gør, at han kan skrive en god tekst, selv om den selv samme følsomhed ind imellem gør det svært for ham at slippe en tekst, fordi han er så dybt involveret og engageret i den.

Til spørgsmålet på, hvis hans kærlighed skulle beskrives som en frugt, hvilken det så vil være, svarer Nikolaj en grape. Det undrer mig lidt for i min verden er grapen sur og bitter, men da han uddyber det med, at en grape er ekstremt frisk og stærk i smagen, kan jeg godt følge tanken, selv om jeg mere havde forestillet mig, at han ville være en lækker sød rød frugt.


DATINGPROFIL

Nikolaj har aldrig haft en profil på nettet, men hvis han skulle have en, skulle den være noget i retning af:

"Sexet 42 årig musiker, søger lækker kjolekvinde mellem 28 og 38 år. Klogskab, kørekort, børnetække og meninger om livet er et plus af de store. Du skal ikke tage dig selv for højtideligt, og hvis du er til alvor, fis og ballade, så kan jeg være noget for dig."

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand