Jeg vil gøre alt for Laura

Der skulle gå mange dates. Dates der var kiksede. Dates der var sjove. Dates i byen. Og hyggeaftener før jeg mødte hende jeg ville dele livet med.

Jeg havde efterhånden nået den tanke, at jeg skulle få mig selv væk fra dating efter at have været på i 7 år, hvor man det første halve år bare var nysgerrig for så at blive inaktiv til at blive meget aktiv efter at være blevet single igen og være på de gyldne jagt marker.

En dag jeg sad og kiggede på profiler, faldt jeg over det dejligste smil og skønneste ansigt. Hendes profil var indbydende men smilet ville jeg længe kunne se for mine egne øjne. Det blev til en mail korrespondance som hurtigt blev meget seriøst med mange sms på mobilen.

Da vi talte i telefon sammen første gang faldt jeg straks for hendes dejlige stemme. Da vi lagde på, eksede mine ben under mig og jeg var 100 % sikker jeg ville møde hende ? for enhver pris. Det skete ikke uden kamp, for i mellemtiden havde hun valgt at date en anden. Vi blev enige om at se hvad tiden ville bringe og gav det to uger. I de to uger begav jeg mig ud på en mission som blev bakket op af en håndfuld hjælpefulde sjæle på dating bloggen. En dag kørte jeg forbi hendes hjem og placerede en rose på døren.

Jeg ville vise hende jeg ikke gav op og mit mål var, at jeg bare ville møde og se hende. Jeg var sikker på der var noget at komme efter.
Vi kontaktede hinanden efter to uger og hun fortalte at det var gået godt med daten. Jeg var i bogstaveligste forstand på knæ da jeg bad hende om at give mig en chance - særligt når jeg tænkte over, hvordan hun havde det med mig når vi snakkede sammen.

Vores kontakt blev mere alvorlig med en del smser hvor vi begge skrev tænkende beskeder. Jeg tænkte alle kneb gjaldt - jeg skulle vende billedet og fortælle hende, hvorfor hun skulle se mig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand