Lisbeth giftede sig med sin Martin i januar 2009

Der gik så yderligere én uges tid - så stod jeg med min kuffert foran hans dør: 'Det er da nemmere at tage fra Solrød til København - når jeg skal på job' - så kom min plante osv...

Når jeg tænker tilbage, var det måske lidt modigt at 'flytte' sådan ind til en fyr man havde kendt så kort tid, men vi kunne bare begge mærke at det var dét...

Vi har nu købt rækkehus ikke så langt fra, hvor Martin boede dengang. Og her i huset mødte vores forældre lidt utraditionelt: De fik parvis et værelse hver at male og når der så var pause kunne man snakke sammen. Det gik rigtig godt og vi blev hurtigere færdig med at få malet - 2 fluer med ét smæk.

Igen lidt utraditionelt, så var det mig der friede til ham. Vi havde snakket om, at det skulle være os to resten af livet - selvom der jo ikke er garantier. Jeg friede på den måde, at jeg fik taget et billede af mig selv - fik det rammet ind og skrev nogle søde ord på den anden side. Jeg gav ham det midt under 'Robinson' på en mandag aften og vi delte en flaske rødvin bagefter - han tøvede ikke et øjeblik med at sige JA. Han blev meget overrasket - fedt.

I sommeren 2008 fik vi vores dejlige datter Rebecca. Bryllupsdatoen havde vi sat i januar 2009, så vi valgte samtidig at få døbt Rebecca.

Så 818 dage efter vores første date sagde vi ja til hinanden i kirken - men hvem tæller? ;-)

Den dag i dag er jeg bare vildt glad for vi besluttede os for at mødes igen efter vores første date. Det har ændret vores liv totalt, at vi har fundet hinanden.

Kærlige hilsener fra
Martin og Lisbeth

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...