Kærlighed ved første blik

En aften i starten af oktober 2005 sad jeg og søgte lidt på de mandlige profiler her på Dating.dk. Faldt over en profil 'Lifesupport' og skrev en lille hilsen i hans gæstebog: 'Tak for kigget'.

Han var heldigvis online, og kort tid efter skrev han en lille hilsen i min indbakke. I dagene derefter skrev vi frem og tilbage. Ofte flere gange om dagen. Det som prægede vores mails, var selvfølgelig flirt. Men også emner som sygdomslære kom frem. Vi var begge studerende - han læste til ambulanceredder for Falck og jeg læste til sygeplejerske - og det var derfor naturligt, at vende emner der havde vores begges interesse.

Som tiden gik, blev jeg vel egentlig lidt forelsket i denne person bag profilen Lifesupport. Jeg var dog ikke meget for at give ham mit nummer, da jeg var bange for, at han ikke var som jeg havde håbet og var også lidt nervøs for om han mon også var små-forelsket mig i. Så først efter 3 uger med en masse breve frem og tilbage fik han mit nummer, og vi talte sammen i flere timer.

D. 5. november, aftalte vi så at mødes. Han hentede mig på min hjemadresse, og vi tog ud og spiste. Og ja, faktisk fra den dag af var vi et par.

Et halvt år efter vores første møde flyttede jeg ind til ham på Nørrebro. Da vi i maj 2008 fandt vores drømmehus i Greve slog vi til. På det tidspunkt, havde vi længe talt om, at vi meget gerne ville have et barn sammen. Så på mors dag sidste år, fortalte jeg ham den fantastiske nyhed om, at han skulle være far.

Vores fantastiske søn kom til verden d. 6. januar 2009. Kun 2 timer efter fødslen, og foran hele den nære familie, friede han til mig. Og uden at tøve sagde jeg højt og klart JA!

Vi skal giftes i sommeren 2010, og vi glæder os rigtig meget.

Det var vores lille historie om vores lykke vi begge fandt her på Dating.dk. Hvem ved - måske kan den første lille hilsen i en gæstebog også medføre at du finder din næste partner herinde :-)

Hilsen fra Sanne og Jens

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...