Vi skal giftes - Tak til Dating.dk

Jeg har over flere omgange været på Dating.dk, desværre uden det førte noget resultat af sig - nemlig det at finde en kæreste. Jeg var enlig mor, og valget med at finde en kæreste/date i en kæmpe brandert var ikke en mulighed. Derfor oprettede jeg igen en profil på Dating.dk og faldt hurtigt over Jespers profil.

Han havde et billede på, og selvom jeg ikke havde et billede på min profil, skrev jeg dog til ham alligevel efter at have læst hans profil. Det varede ikke længe, før han skrev tilbage og i en måned skrev vi både korte og lange breve frem og tilbage. I hans breve kunne jeg straks fornemme hans humor og hans venlige personlighed og den faldt jeg for.

Efter en måned gik vi over til at snakke sammen over telefon. Han havde på det tidspunkt et arbejde, hvor han havde fri hver anden weekend plus mandag og tirsdag. Så afstanden snakkede vi ikke så meget om. Det var trods alt kun 3 timer i tog hehe - og vi tænkte begge, at kærligheden jo ikke havde nogen krav om at man boede i samme by.

Han var 29 år og jeg var 21 år. Han boede i den anden ende af landet. Ham i Fredericia og mig i Aalborg. Så et kort lille møde var ikke så nemt for os. Det var nok også én af grundene til, at vi trak det lidt ud med at mødes.

Efter at have snakket sammen i telefonen et par måneder, aftalte vi så, at NU skulle vi altså mødes. Han tog toget op til mig i Fredericia. Og jeg havde fået passet min søn. Aftalen var, at han skulle komme om eftermiddagen, og så tage hjem dagen efter - men han tog først hjem efter 4 dage! Det var simpelthen kærlighed ved første blik - eller måske havde det været kærlighed ved første brev. I hvert fald var kemien der fra første sekund vi mødtes. Han mødte også min søn efter et par dage og de faldt begge pladask for hinanden - og de er uadskillelige nu.

Det første halve år tog han så toget frem og tilbage hver anden weekend - det var en hård tid. For det var rigtig svært at undvære ham så mange dage om ugen. Så efter et halvt år flyttede han til Fredericia. Og han har også været så heldig at finde arbejde heroppe.

Så nu har jeg både en kommende mand og en fantastisk stedfar til min søn. Jesper viser sig hver dag som et af de mest fantastiske mennesker jeg har mødt. Han forstår at vise kærlighed og ærlighed. Man finder ikke en bedre mand.

Gennem det sidste år, hvor vi har været sammen har han været en fantastisk støtte og hjælp for mig. Jeg har stadig svært ved at fatte, at man kan elske et andet menneske så højt.

Så kan ens liv da ikke blive bedre, vel. Et stort tak til Dating.dk fra vores lille familie. Tak for kærligheden - vi glæder os til vores bryllup d. 11. juli :)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...