Forelskede sommerhilsener

Vi vil meget gerne fortælle vores historie til glæde for andre brugere på Dating.dk :)

Det var sådan, at Ole en dag var blevet brændt af af en date og Jonna havde været på en date med en virkelig "grum" fyr. Hun var derefter taget ud til en veninde for at fortælle og grine af historien.

Da veninden på et tidspunkt var optaget af sine børn, gik Jonna ind på Dating.dk for at checke op på tingene. Da ser hun et match (Ole) og skriver på den.

Ole er så tilfældigvis online samtidig og svarer. Det udvikler sig meget hurtigt til en flirt og vi opdager at vi bor i samme by. I løbet af ganske få øjeblikke kan vi begge mærke, at her er der altså noget. Og inden vi ved af det, har vi aftalt at Ole kommer til kaffe i løbet af en time.

Jonna skynder sig hjem og snart står Ole udenfor døren. Vi har en hyggelig samtale og aftaler, at Jonna skal komme på besøg hos Ole om 3 dage. Sms´erne farer meget hurtigt frem og tilbage og allerede næste aften kommer Ole på besøg igen.

Og så gik det bare hurtigt frem ad. Vi har nu været sammen en måned, har mødt hinandens familie og nære venner og tager nu på ferie sammen. Hvor er livet dog dejligt :-)

Jonna og Ole

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...