Kærligheden findes - ingen kan vide, hvornår det sker...

Da jeg fandt min kæreste i seng sammen med en anden mand, gik jeg helt ned med flaget. I mange måneder havde jeg svært ved at tro på, at mit liv kunne blive lykkeligt igen og at jeg kunne genfinde troen på kærlighed og at få tillid til et andet menneske igen. Jeg havde mange ensomme aftener og dage og ikke mindst i julen, hvor jeg alligevel forsøgte at oprette en profil på Dating.dk.

I 3 måneder brugte jeg Dating.dk både som selskab og hyggelige skriverier med mange på siden. Jeg kom endda på hele 3 dates, hvor jeg inviterede pigen hjem til et lækkert måltid mad. De var hyggelige, men ingen af kvinderne var lige den eneste ene. Jeg holdt så en lille pause på en måneds tid.

En aften i april, hvor havde jeg været hos nogle bekendte til en kop kaffe, kom jeg hjem meget sent, eller tidligt om man vil. Jeg besluttede lige at købe endnu en kort periode. For måske var hende jeg søgte alligevel derinde. Sendte en sms til forsiden om at jeg da lige ville prøve dette site en sidste gang, for nu var foråret lige om hjørnet. Pludselig skriver profilen Jp1971 en sød lille besked til mig om at jeg da lignede en rigtig sød fyr.
Jeg skrev hurtigt tilbage - måske lidt for hurtigt, tænkte jeg lige efter. Og sad med et sug i maven i de minutter der gik indtil at lyden 'Ding dong' lød og der lå en besked i min indbakke. Janne hed hun - og straks gik snakken frem og tilbage via tastaturet. Efter 2,5 times skriverier frem og tilbage, besluttede vi os for at mødes over en kop kaffe - her var klokken efterhånden blevet 4 om morgen. For vi var begge enige om at kemien ikke kunne mærkes gennem tastaturet, så vi måtte bare mødes.

Det var som om at vi havde kendt hinanden hele livet... Så da vi nåede til kl. 7 om morgenen, besluttede vi os for at gå op og lægge os for at sove hos Janne. Da hun havde 2 børn, som begge lå og sov - en dreng på 9 og en pige på 7 - var det kun sove vi gjorde denne første tidlige morgenstund.

Da vi stod op spiste vi de hjemmebagte boller jeg havde taget med hjemmefra sammen med børnene. Og først derefter tog jeg hjem. Denne morgen var den første morgen i resten af mit lykkelige liv. Vi blev nemlig gift d. 19 august 2009 i Blenstrup Kirke.

Vi håber begge at denne lille historie så alle ved at der findes én til os alle sammen. Og når han eller hun er der, så er man ikke i tvivl. Kast dig ud i det - mærk kemien. For man har ingen mulighed for at forudsige hvornår det sker - det sker bare. For nu er jeg ikke i tvivl om at det sker for alle - ingen ved bare hvornår.

Kærlige hilsener fra
Janne og Steffen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...