Tak til Dating.dk for "hele pakken"

Jeg sidder her en kold november nat og tænker tilbage til dengang i 2005, hvor jeg brugte mange af mine frie timer på Dating.dk. Jeg har lidt svært ved at sove, for mit lille barn nr. 2 ligger i min mave og synes ikke jeg bør ligge og sove hehe. Jeg aer min store mave og glæder mig til december, hvor vores lille pige bliver en del af vores familie.

I 2005 - ligeså koldt udenfor som nu - end dog koldere, for det var februar - sad jeg logget ind på Dating.dk. Én af de nye funktioner var lige blevet implementeret på Dating.dk - nemlig 'hvem kigger på mig' og den blev flittigt brug. Det var skægt at holde øje med, hvem der havde luret på lige min profil.

Flere gange havde jeg set denne her søde fyr kigge på min profil - men uden at skrive. Jeg tænkte - det skader jo ikke at skrive et lille brev. Så som tænkt så gjort. Bare et lille brev - og vupti - han skrev sq tilbage! I 14 dage skrev vi frem og tilbage. Jeg loggede på konstant for at se om der lå et lille brev fra ham. De små breve fik det til at kilde i min mave - selvom jeg ikke kendte ham, eller havde mødt ham. Det var en skøn følelse. Vi gik så skridtet lidt videre og begyndte at ringe sammen.

Efter en del telefonsamtaler aftalte vi, at nu måtte vi mødes. Vi kunne jo starte stille og roligt med at mødes og se en film sammen? Og det gjorde vi så. Spiste også lidt mad sammen - rigtig hyggeligt. Så gik det stærkt! Efter et par dates mere, flyttede han praktisk talt ind i min lejlighed og siden har vi ikke været fra hinanden. Inden der var gået et år havde vi skrevet under på købsaftalen på vores hus og året efter blev jeg gravid med vores første søn. Måneden efter fødslen valgte vi at blive gift på rådhuset - det var en smuk og kølig februar-dag i 2008. Og i oktober 2008 fik vi kirkelig velsignelse.

Jeg havde aldrig troet at jeg kunne få 'hele pakken'. Få mand, børn, hus - og ja kat. Men det lykkedes også for os. Og det kan vi takke Dating.dk for :-)

Kærlige hilsener fra Helle og Sune

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...