Dating.dk skiferie førte til den store kærlighed

Der var engang en pige, som så brændende ønskede sig at lære at stå på ski. Så hun tog på skiferie med Dating.dk for det havde hun hørt skulle være sjovt. Og det var det...

I Tanzwagen på vej til Østrig mødte hun nogle slemme slemme drenge som lærte hende at Jägerthe og hvedeøl lige var sagen! Den ene slemme slemme dreng hed Søren, og han var rigtig god til at stå på ski.

Hun havde den sjoveste ferie EVER, og mødte de bedste venner og blev rigtig god til at stå på ski. Efter en tid hjemme i lille Danmark så scorede Søren pigen. Han havde bagt og bagt og bagt, men pigen ville ikke ødelægge venskabet(bla bla bla?.), men til sidst lykkedes det.

Nu bor pigen og drengen sammen på andet år. De tager på skiferie flere gange om året og elsker hinanden overalt i verden. De har også fået en hund.

Pigen og Søren har fundet nogen rigtige gode venner på Dating.dk skiferien, som de tager på skiferie og festivaler med flere gange om året.

Efterfølgende har de været på endnu en Dating.dk skiferie, hvor en anden af de slemme slemme drenge, Karsten, fandt en sød pige, og de har nu købt hus sammen.

Hilsener fra Pernille og Søren

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...