En chatfest blev starten til vores liv sammen

Var næsten lige startet på Dating.dk - da nogle i chatten annoncerede, at nu skulle der være fest og jeg tilmeldte mig med det formål, at få en rigtig dejlig dag/aften sammen med mine nye chatvenner.

Glæden var stor da vi ankom til Vitten i Juli, 2003 idet jeg glædede mig vældig meget til at møde dem jeg havde chattet med, og se hvordan de virkelig så ud og hvordan de var at feste med.

Jeg havde chattet en del med en sød fyr der hed 'fisty', og vi havde da også fundet ud af, at han ikke boede så langt fra mig. Bøhlandet i Thyborøn, kan man komme længere ud.....næppe. Og så mig fra lille Holstebro, der boede i lejlighed med mine kære børn. Husker tydeligt at Flemming bød mig op til første dans, og i løbet af aftenen blev det også til mange flere. Mere skete der egentlig ikke den aften, men var glad og veltilpas efter en skøn og dejlig aften sammen med de søde chattere.

Samtalerne begyndte at blive lange imellem Flemming og jeg, og vi sad mange gange oppe det halve af natten, idet vi hele tiden havde noget nyt at spørge om, og samtalerne gik aldrig i stå, og derfor var det da også naturligt at han kiggede forbi mig ind imellem til et glas rødvin, eller aftensmad sammen med børnene og jeg. Flemming var der altid for mig, hvis jeg havde brug for hjælp - han var min egen lille handyman, og hjalp mig gerne med at sætte lamper op, lappe børnenes cykler osv osv.

SÅ blev der budt til endnu en Vitten fest. Denne gang var jeg single, og havde derfor lidt større forventninger end første gang. Flemming var også med denne gang, og vi dansede og dansede hele aftenen, dog uden der skete andet end et bette kindkys. Flemming besøgte mig og jeg ved ikke hvor mange flasker rødvin vi har delt over mange gode samtaler, men det er ikke få. Nu skal det ikke forstås sådan, at vi drak hver dag, men Flemming kunne finde på lige pludselig at ringe og spørge om jeg var hjemme kl. 1 om natten, og jeg stod da gerne op for enten at lave kaffe eller bare sidde og sludre (var jo forelsket, uden han vidste det).

Mange fester senere, Herning, Kolding, Odense osv. osv., og efter mange flasker rødvin og ømme fusser, hvor Flemming og jeg altid sov sammen efter en fest - i samme seng, men uden at være kærester... fandt vi endelig sammen som par i april 2006 - og i august 2006 flyttede vi sammen i Ramme ved Lemvig og bor stadig sammen. VI er nu forlovet på 3 år, jeg læser til skolelærer og vi er stadig lige forelskede som vi har været hele tiden.

Flemming og jeg passer bare sammen i alle henseender. Han er bare manden jeg har sukket efter i så mange år, har søgt alle vegne. Vi har begge to igennem Dating.dk fundet vores kærlighed og soulmate. Vi havde ikke fundet hinanden, hvis ikke vi havde haft profil her på Dating.dk. Vi har eget hus som vi har ombygget og det står nu efter 4 år færdigt, og vi nyder bare livet her 6 km fra Vesterhavet.

Med kærlig Hilsen

Sweetie 44 & Fisty

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...