Jeg tog chancen og fandt hende Under uret

d. 12-03-2010

I starten af maj 2000 faldt jeg over Mettes profil og tog chancen og skrev at jeg synes hun så dejlig ud på hendes profilfoto. Vi begyndte så at chatte lidt sammen og online havde vi det supersjovt sammen.

Der var så lidt skriveri frem og tilbage, lidt chat og en masse sms'er og telefonsamtaler, før vi turde mødes ude i den virkelige verden. Og det gjorde vi så d. 28. juni på Hovedbanegården - ja "under uret" som så mange kender. Og ja, vi var jo nok allerede småforelskede allerede inden vi mødtes- selvom Mette var vildt nervøs, da det var hendes første date via Dating.dk. Så det var meget nemt at mærke at kemien også var der da vi mødtes ansigt til ansigt.

Faktisk gik der kun 14 dage før vi kaldte os kærester og slettede vores profiler. I oktober flyttede vi sammen. Ja, nu jeg tænker over det gik det måske lidt stærkt? Men nu her snart 10 år efter (hvoraf de 9 af dem har vi været gift) og 2 børn, så er vi meget glade for vi kastede os ud i det. Tak til Dating.dk der gav os muligheden for at finde lykken.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...