Vi boede 800 meter fra hinanden men mødtes via Dating.dk

Kære Dating! vi sender jer denne lille hilsen med et stort tak. Og en hilsen til alle der lige er begyndt på Dating.dk - "giv ikke op på forhånd!".

Da jeg startede på Dating.dk havde jeg den indstilling forinden at jeg ikke lige rigtig gad alt det der med at skrive sammen med nogen. Jeg gad ikke spille min tid på at skrive frem og tilbage for hvis man nu endelig mødtes og man så alligevel ikke synes om hinanden.

Derfor skrev jeg kun lige kort til Kim "vil du med på en date?" og det var sådan lidt i sjov og for slet ikke at spilde så meget tid. Og han bed på.

Ugen efter mødtes vi på en cafe, uden at vide noget som helst om hinanden - end kun lige et lille foto og en kort profiltekst.

Det var lidt sjovt for vi boede kun 800 m fra hinanden, helt fantastisk at man kan møde hinanden på den måde. Der er mange der er skeptiske med Dating.dk, fordi de ikke mener det virker, men det er vi et bevis på at det rent faktisk gør - også selvom vi ikke skrev frem og tilbage længe eller havde en lang og uddybende profil.
Et par uger efter vores første date mødtes vi igen og igen og igen og har næsten ikke været væk fra hinanden siden, for vi kunne bare ikke undvære hinanden. Da det var svært at undvære hinanden blev Kim derfor også efter et på uger præcenteret for min datter. Vi har planlagt at flytte sammen til januar og fremtiden vil da med stor sikkerhed bringe et bryllup og en familie forøgelse.

Mange hilsener fra
Line og Kim

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...