Vi var 'meant to be'

Martin havde gennem noget tid haft profiler på diverse datingsider og var vant til datingverdenen - for mig var det nyt

Martin og jeg mødtes på Dating.dk i november 2007.

Jeg var nok lidt tilbageholdende og synes det var lidt tabubelagt at søge efter kærligheden på datingsider, så jeg var slet ikke overbevist om at det var sådan jeg skulle finde mit livs kærlighed. Faktisk var jeg overbevist om, at det ikke var noget for mig, men det var det så alligevel!

Efter lidt pres fra en veninde, fik jeg i november 2007 oprettet en profil på dating.dk og ret hurtigt så jeg Martins billede på forsiden, og blev nysgerrig efter, hvad han var for én, for han så bare så sød ud.
Jeg læste hans profil, som matchede super til det jeg søgte hos en kæreste og jeg sendte ham så den første hilsen. Han svarede ikke, men jeg havde svært ved helt at glemme hans profil, så jeg forsøgte igen og denne gang fik jeg svar tilbage.
Efter lidt skriveri frem og tilbage aftalte vi, at skulle mødes og d. 5. januar 2008 mødtes vi første gang og derfra gik det ellers rigtig hurtigt.

Vi var begge overbeviste om at vi havde fundet noget helt specielt og at vi var "meant to be", så i april 2008, 3 mdr efter vores første møde, havde jeg opsagt job og lejlighed i Viborg og flyttede ned til Martin og hans 1½ år gamle søn i Vejle.
I juni 2008 blev jeg gravid (planlagt) og i juli 2008 blev vi viet på Vejle Rådhus.
I marts 2009 fødte jeg vores første fælles barn - en dejlig søn, og i september i år (2012) blev børneflokken fordoblet, da jeg fødte vores 2. og 3. fælles barn - enæggede tvillingedrenge :-)

Vi griner sommetider af, at vi har kendt hinanden i 4 ½ år, været gift i 4 år og allerede har 4 børn. Det er lidt vildt at tænke på, især fordi jeg normalt er meget mere eftertænksom og det ligner slet ikke mig bare sådan at droppe både bolig og job for noget så nyt. Men det føltes bare så rigtigt helt fra start, og gør det stadig.

Uden dating.dk havde Martin og jeg aldrig mødt hinanden. Vi var forskellige steder i livet og i hver sin ende af Jylland, så jeg er dybt taknemmelig over at min veninde fik mig 'lokket' med ind i netdatingens verden.

Hilsen
Martin og Rikke

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...