8 ting, kvinderne kigger efter på første date

28. maj 2015

Vi har spurgt 632 kvinder om, hvad de lægger mærke til ved en mand på første date. Der er kun ganske få, der drejer sig om udseendet. Resten er ren opførsel og gode råd, du let kan følge når du skal date.

Så er dagen kommet, hvor I skal mødes til jeres første kop kaffe, glas rødvin eller gåturen i parken. I den forbindelse har vi spurgt over 600 kvinder om, hvad de kigger efter på jeres første date.

8. Om du kigger efter andre kvinder
Du må på intet tidspunkt lade øjnene flakke, når eller hvis, der træder andre kvinder ind i lokalet. Din date lurer dig med det samme. Og så bliver der ikke en anden date.

7. pladsen: Om du også er pæn i virkeligheden
Med mindre du er højtbetalt fotomodel, er du med stor sandsynlighed pænere i
virkeligheden, end du er på dine billeder. Det er meget heldigt, for en mindre andel af kvinderne går op i, om du er ligeså pæn i virkeligheden, som du er på dit profilbillede.

Læs også: Kvinderne hader når du tager denne type profilbilleder på mmm.dk

6. pladsen: Om du er høflig
Hvordan du behandler dine omgivelser fortæller meget om dig som person. Det har kvinderne luret. Sørg derfor for være høflig på din date.

5. pladsen: Om du er sjov
Det er svært at være sjov på første date. Ja, nogen vil nærmest kalde det en kunst.
Men udnyt, at I har skrevet sammen på dating.dk. Du kender hende forhåbentligt nok til at vide, hvad hun synes er sjovt. Og hvilke vittigheder, du skal holde dig langt væk fra.

4. pladsen: Om du er velsoigneret
Dit tøj må ikke være forvasket eller nusset. Så er din hvide skjorte blevet lidt gul i
kanten, kunne det måske være en idé at investere i en ny, inden du skal på jeres første date. Hvis du altså ønsker at gøre et godt indtryk.

Læs også: Det synes kvinder egentlig om “Dad Bod” på mmm.dk

3. pladsen: Din højde
Vi ved det, det er ikke helt fair. Du ville jo heller ikke afslutte jeres første date, hvis hun viste sig at veje mere end dig. Men faktum er, at langt de fleste kvinder gerne vil føle sig som den lille i forholdet. Så ja, hun kigger efter, om du er højere end hende.

2. pladsen: Om du spørger ind til hende
Det er fint, at du fortæller hende, hvor godt det går på jobbet. Og hvor vellidt du er blandt dine kolleger. Men du må aldrig glemme at spørge ind til hende.

1. pladsen: Om du har selvironi
Det er vigtigt, at du ikke kun fortæller historier, hvor du fremstiller dig selv som guds gave til kvinderne. Derfor er det vigtigt, du også tør at vise dine fejl. Også selvom du selv mener, du er helt perfekt.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...