Det tog ikke mange millisekunder for dén Amors pil at sætte sig urokkeligt fast.

I en tid længe før facebook, Tinder, Linked in og Netflix. Før fladskærmen blev hver mands eje og da der stadig kunne være dage i den danske sommer på over 25 grader, sad en ung mand bag sin skærm i Viborg og bladrede igennem profiler på dating.dk. Internettet var i sin ungdom og det med netdating var stadig lidt tabu.

Sommeren 2004 blev en tid med et par kiksede blind dates og en del skriverier frem og tilbage uden videre succes.
Dagen før den unge mands profil udløb dukkede en smuk kvinde fra Horsens frem på skærmen. Hende måtte han skrive til! Stik imod forventning blev der svaret på beskeden og inden længe førte beskederne til lange telefonsamtaler og søde sms’er… inden det første længe ventede møde fandt sted en måneds tid senere.
Jeg husker stadig hvordan hun stod dér i døråbningen i sin lejlighed og så dejlig ud. Det tog ikke mange millisekunder for dén Amors pil at sætte sig urokkeligt fast.

Efter et års weekend kæresteri flyttede vi sammen i Odense, hvor vi stadig bor. Nu står der tilmed fælles efternavn på postkassen, for i foråret 2014 friede jeg til hende på en rejse til Paris. Et år senere stod brylluppet i Fredens Kirke. En dejlig fest vi altid vil huske med stor fryd.

Så tak til dating.dk - for at være dating.dk – uden jer var der bare to andre der havde ødelagt det for os ;-)

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...