Vi blev gift præcis 4 år efter vores første besked.

Vi delte hurtigt rejser, lejlighed, og før vi vidste af det, havde vi et hus og et barn. Et barn blev til to og vi krydrede det hele med et bryllup i sommers.

11-6-12:
Jeg har netop oprettet en hurtig profil på dating.dk, blot for lige at snage lidt, og der faldt jeg over din profil som den første...
Spændende, umiddelbart tænker jeg at kunne sige tjek til alt hvad du søger, dog er sang under bruseren skiftet ud med sang i bilen!
......
Hvad jeg så søger....?
Aner det ikke!!! En der kan slå benene væk under mig, Ikke en jeg kan leve med, men en jeg ikke kan leve uden! En der kan udfordre mig både intellektuelt og følelsesmæssigt
En jeg kan slappe af med, en der tør (og gør det) udfordre mig, når jeg kører i selvsving og en der kan støtte... og vigtigst af alt, en der kan acceptere at jeg er selvstændig og jeg ikke har brug for en at være afhængig af... Jeg vil hellere være alene end nøjes - Men nyder også at blive set og behandlet som den søde pige jeg også er...

Lidt senere:
Jamen, jeg er glad for, at du fandt min profil spændende - og var modig nok til at skrive til mig. Ligefrem den første du faldt over - så er det jo spændende at se, om du fandt noget bedre senere hen ad vejen, eller vælger at svare mig igen. ;-)
....
Jeg er nysgerrig, og jeg kan faktisk godt lide, at du ikke helt ved, hvad du leder efter. Det er ærlig snak. Jeg får lidt indtrykket af, at der gemmer sig en romantiker i dig og drømmen om den eneste ene? Uden at vi skal ordkløves, så er jeg nok mere af en anden, mere pragmatisk tilgang til kærlighedsspørgsmålet, men det vil jeg meget hellere snakke med dig om ansigt til ansigt ved lejlighed end over mail.

En mail blev således til mange, et møde blev til mange.... Vi delte hurtigt rejser, lejlighed, og før vi vidste af det, havde vi et hus og et barn. Et barn blev til to og vi krydrede det hele med et bryllup i sommers. D. 11-06-16, 4 år efter vores første mail. Nu vil vi til at slappe af og nyde tiden.

Hilsen,
Mia

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...