Lav en forførende menu med bogen "Elskovsmad"

Står du og mangler inspiration til menuen på en romantisk aften? Så er hjælpen nær!

En helt ny kogebog, "Elskovsmad" af Anne Larsen, guider dig til, hvordan du kan kokkerere lækre retter baseret på forførende råvarer – nemlig afrodisiaka, der er fødevarer, som enten pa° grund af deres form eller deres indhold af duft, smag og næringsstoffer, øger stemning, lyst og præstationsevne. Gennem afrodisiaka kan du ligefrem spise dig til et bedre sexliv!

Der ligger nemlig masser af erotisk saft og kraft gemt i maden, vi spiser: lige fra næringsstoffer, der vækker lysten, til råvarer, der fremmer smagsoplevelsen og holdbarheden. Det er effekter, man har kendt i tusinder af år – måske helt tilbage til de gamle grækere. I hvert fald er det Afrodite, kærlighedens gudinde fra den græske mytologi, der har lagt navn til disse fødevarer.

Derfor er retter med afrodisiaka helt oplagte til den romantiske aften!

Hvis du er nysgerrig, kan du i bogen "Elskovsmad" læse dig til 25 forførende opskrifter, som inspirerer dig til at eksperimentere med forskellige forførende og erotiske retter.

Bogen har både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, tapas, dessert og natmad. Fx kan du til hovedret få opskrifter på grillede jomfruhummerhaler med persille og hvidløg, pasta med svampe og frisk trøffel eller brændende kærlighed – i den sexede version selvfølgelig.

Med den slags opskrifter er det garanteret, at du imponerer på en romantisk aften!

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Artikler

Profiler på Dating.dk

Opret din gratis profil nu

- når du er klar til en rigtig kæreste

Bliv klogere på singleliv og kærlighed

Ja tak - jeg vil gerne modtage Dating.dk's nyhedsbrev og være sikker på altid at få nyheder, events, inspiration, markedsføring og tilbud direkte i min indbakke

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet. Vi passer godt på dine oplysninger - læs mere i vores persondatapolitik.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand