Frivillig på Roskilde Festival? Sammen med andre singler :)

Starttidspunkt Lørdag d. 29/06-2019 12:00
Sluttidspunkt Lørdag d. 06/07-2019 23:00
Tilmeldingsfrist Lørdag d. 01/06-2019 12:00
Sted Roskilde Festival, Roskilde
Antal tilmeldt 3 Kvinder - 7 Mænd
Maks. deltagere 10
Arrangør Soulsort

Om eventet

Jeg flirter ikke så godt gennem en skærm - foretrækker at mødes i det virkelige liv! Og det kunne jo tænkes, at andre havde det på samme måde. Hvad bedre end at mødes på en festival, hvor man gennem en fælles indsats  kan lære hinanden at kende. Tilføres yderligere godt humør, godt selskab, lækker mad og en øl eller to ser alt godt ud :) Og kunne det ikke være fedt at møde den kommende kæreste på den måde?

Jeg er vagtansvarlig på en af de større madboder på Roskilde Festival og synes, det kunne være så sjovt at spice festivalen lidt yderligere op. Derfor inviteres du til festival, hvor du som tak for at yde en indsats på 3x8 timer, får adgang til festivalen - inkl. lækre måltider og godt selskab. 
Skriv hvorvidt du foretrækker at komme med som "almindelig" frivillig - eller om du kunne tænke dig at deltage på de særlige "single-vagter", som jeg synes det kunne være så sjovt at få op og stå.

NB!! Vi mangler i år i særlig grad folk, der kan hjælpe med under opbygning og nedtagning. Her leverer du 48 timer - men udenfor selve musikperioden. I musikperioden er du ligesom alle andre frivillige hos Kristinedal meget velkommen til at komme på besøg, få noget (gratis!) morgenmad, en kop kaffe eller te - og hilse på alle de andre frivillige. Du er også velkommen med andre kompetencer - det kan være lige fra at stege burgere, fritte fritter, sørge for lageret, betjene kunder ved kassen - eller andet.

Tilmeld dig her - så får du mere at vide :) Tilmeldingen er først bindende, når du har valgt vagter.

Jeg forsøger at sørge for en ligelig fordeling af repræsenterede køn. Hvis du derfor ikke kommer med her, er der masser af andre, der søger frivillige. Dem finder du f.eks. her:  https://www.facebook.com/groups/volunteer.at.roskilde.festival/.
Mange hilsner,
Mette

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...