Quizz-aften med middag i Roskilde.

Tidspunkt Tirsdag d. 12/03-2019 18:30 - 21:30
Tilmeldingsfrist Mandag d. 25/02-2019 23:59
Sted Helligkorsvej 2, Roskilde, Roskilde
Pris 165 kr.
Antal tilmeldt Ingen endnu
Maks. deltagere 12
Arrangør Soulsort

Om eventet

Så er der Quizz-aften med middag på Gimle i Roskilde. Lad os samle et - måske to?-  hold af singler! 

Quizzens temaer er nyheder, musik, og random trivia. Det du ikke selv kan - kan holdet forhåbentligt. Så kom bare! Det bliver garanteret sjovt uanset om vi vinder eller ej. 

Regn med at blive uddannet, oplyst og belært og du vil forhåbentligt blive klogere undervejs. Og måske vil vi blive rigere?  (20 kr. af prisen går til gevinst til det vindende hold). 
Der er tilbud på fadøl hele aftenen og masser af god stemning! 

Vi starter med middag - og maden bestiller jeg på forhånd, så det er fast menu :) Der bliver serveret en lækker burger med fritter. Er du vegetar, så skriv en besked. Arrangementet koster i alt kr. 165 kr (135 for mad, 10 kr. i entre og 20 kr. til gevinstpulje).
 
Vi spiser kl. 18:30
Quizzen starter: 19:00
Bliver vi 12 personer, vil vi danne to teams :) Hold vil såvidt muligt blive balanceret i forhold til køn. 

Vær generøs! Inviter en eller flere af de dates, du har mødt, til at komme med - måske passede han/hun ikke til dig - men vil være et perfekt match for en af os andre. 

Gimle er en cafe og et musiksted i Roskilde. Det ligger indenfor gåafstand (10 min.) fra Roskilde station - så kan du også bedre hygge dig med en eller to øl undervejs ;) 
Holdet vil såvidt muligt blive balanceret  i forhold til køn. Så tag endelig en (mandlig) ven med, så der bliver plads til flere dejlige kvinder. 
Billetterne til quizzen sættes til salg den 26. februar - herefter melder jeg tilbage, om det lykkes at få nok :)  Beløbet overføres til mig, og når du har betalt flyttes du fra venteliste til godkendt. Du får oplyst mobilnr. i besked, når du sætter dig på venteliste :)  Hvis der ikke er billetter at få, får du selvfølgelig det indbetalte beløb tilbage. 

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...