23
JAN
Event afholdt

Michael Katz Krefeld byder på thrillergys!

Starttidspunkt 23. januar 2017 kl. 19:00
Sluttidspunkt 23. januar 2017 kl. 21:00
Sted Vanløse bibliotek (Vanløse )
Tilmeldingsfrist 23. januar 2017 kl. 18:00
Arrangør Per - Kundeservice

Om eventet

Var det ikke noget med en lidt anderledes og spændende date? Her er et glimrende forslag til, hvad dig og din date kan bruge en interessant aften på!

En af Danmarks mest populære krimiforfattere, Michael Katz Krefeld, har modtaget adskillige priser for sine bøger, som er udgivet i mere end 20 forskellige lande. Hr. Krefelds karriere startede ud med en position som tekstforfatter og instruktør på en række forskellige novellefilm. Det er bl.a. fra dette univers, at Michael Katz Krefeld henter inspiration til sine medrivende bøger, der vist godt kan karakteriseres som værende "page-turners" i bedste stil. Det er især thrillergenren, der fascinerer Michael Katz Krefeld. Fornemmelsen af hårene, der rejser sig langs armene, og som måske også kan kategoriseres som egentlig myrekryben - og på den gode måde, vel at mærke - tager form i uforudsigelighedens thrillerbaserede historie, og det er denne stemning og drive, som Krefeld dyrker i romanform.

Michael Katz Krefeld havde sin debut som forfatter med romanen FØR STORMEN i 2007 og senere i 2012 blev romanen SORT SNE FALDER på helt fortjent vis kåret som årets danske kriminovelle. Den blev endvidere nomineret til den prestigefyldte pris, Glasnøglen, for årets skandinaviske krimi. I 2013 indledte Michael Katz Krefeld med bogen AFSPORET endnu en nervepirrende krimiserie med den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholt i hovedrollen. i Ravn-serien er der indtil nu udkommet AFSPORET, SAVNET, SEKTEN og nu også DYBET.

Som medlem hos Plusbog.dk, har du en helt fantastisk mulighed for at møde Michael Katz Krefeld! Du inviteres nemlig til en aften i selskab med den prisbelønnede krimiforfatter, og fra hans forlag, Lindhardt & Rindhof, deltager også hans dygtige redaktør.

Samtalen tager udgangspunkt i Michael Katz Krefelds eminente krimier - og det vil især omhandle det nyeste skud på stammen; DYBET, som udkommer den 4. november 2016.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at møde en af de mest talentfulde danske krimiforfattere. Køb billetten til arrangementet på Plusbog.dk og husk , at alle Guld- og Platinmedlemmer kommer gratis med.

OBS: Du er ikke tilmeldt, før du har gjort dette på Plusbog.dk. Se link for tilmelding: http://www.plusbog.dk/billet/event-michael-katz-krefeld

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...