Fri & Fit - social walk/løbeklub for singlekvinder København

Starttidspunkt Søndag d. 01/09-2019 20:00
Tilmeldingsfrist Søndag d. 01/09-2019 19:59
Sted Frederiksberg, Frederiksberg
Pris 99 kr.
Antal tilmeldt Ingen endnu
Deltagere Kun Kvinder
Arrangør Pia39

Om eventet

Vil du møde nye singleveninder og gøre noget godt for dig selv samtidig?

Fri & Fit er en helt ny social walk/løbeklub for singlekvinder, hvor vi lærer hinanden at kende, mens vi går eller løber sammen.

Efter træningen spiser vi brunch sammen, ligesom vi har vores egen facebookgruppe udelukkende for medlemmer, hvor vi aftaler at lave andre ting - f.eks. biografture eller at tage ud og spise.

Selve træningen er med en professionel træner, som både har fokus på, at vi får pulsen op, men også på, at der er tid til at snakke.

Hvorfor er det kun for singler?

Mange af os singlekvinder vil gerne have flere oplevelser sammen med andre, men vores veninder i parforhold ikke har tid - eller de gider ikke længere  de samme ting som f.eks. at gå i byen og danse natten lang.

Eller måske er dine veninder flyttet ud af byen, og det er blevet mere besværligt at ses? Eller du er blevet skilt, og omgangskredsen er skrumpet ind? Der kan være mange grunde til, at du gerne vil lære nye veninder at kende - og du er langt fra alene om at ville møde ligesindede at opleve livet med.

Du kan læse mere og tilmelde dig "Fri & Fit" her: www.runningnow.dk/friogfit 

OBS: Vi lukker for tilmeldingerne senest 1. september 2019 - eller tidligere, hvis der kommer flere tilmeldinger, end vi kan klare her i begyndelsen.


Fri & Fit er et samarbejde mellem Loulou's Library (bøger og fællesskaber for singlekvinder) og løbeklubben RunningNow, som står for træningen.

interesserede

Vis alle interesserede

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...