Speeddating på Heidi's Bier Bar, Aalborg

Tidspunkt Tirsdag d. 22/10-2019 19:00 - 21:00
Tilmeldingsfrist Mandag d. 21/10-2019 12:00
Sted Jomfru Anes Gård 5, Aalborg
Billetpris 49 kr.
Maks. deltagere 100
Arrangør Maiken - kundeservice

Om eventet

Speeddating på Heidi's Bier Bar – Finder kærligheden dig, inden uret ringer?

Er du træt af at gå på den ene langtrukne date efter den anden? Har du brug for hjælp til at skabe en god date? Eller mangler du modet til overhovedet at arrangere en? Overlad det trygt til os: Nu skal du blot dukke op – så klarer vi resten.

Vi afholder jævnligt en række spændende speeddating events, og du kan komme med! Du får mulighed for at møde en masse spændende mennesker og på kort tid finde ud af, om I er det helt rigtige match. Så glæd til dig en sjov og anderledes aften – hvor du både lærer mange andre, og måske også dig selv, lidt bedre at kende.

Til speeddatingen bliver man delt op i grupper, så man kommer til at speeddate nogle, som er omkring ens egen alder. Når selve speeddatingen er slut, er der rig mulighed for at mingle med de andre grupper.

Program: 
18:30 - Vi står klar til at tage imod dig ved indgangen ved Heidi's Bier Bar.
19:00 - Speeddating starter og du får 5 minutter, med hver deltager af modsatte køn.
21:00 - Speeddating slutter, så du nu har muligheden for at tale mere med dem du har speeddatet eller tale med en helt anden, som du har spottet i lokalet.

Har du spørgsmål til eventet, er du velkommen til at skrive til kundeservice@dating.dk.

Hvorfor skal jeg købe billet for at deltage? 
Der er vel ikke noget værre, end hvis din date ikke møder op uden at melde afbud? For at undgå at du, som deltager til vores speeddating event, ender i den situation og for at sikre os, at alle får en god oplevelse med masser af fremmødte singler, vil det fremover koste 49 kr. at deltage.

Inkluderet i billetprisen får du til gengæld en voucher til 30 dages gratis +PlusProfil og du kan hente 1 stk. vand eller øl i baren, når du ankommer til eventet.
 
Vi gør opmærksom på, at du ikke har fortrydelsesret ved køb af billetter. Skulle eventet blive aflyst af Dating.dk, refunderer vi naturligvis din betaling.
 
 

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...