29
JUN

Frivillig på Roskilde Festival? Sammen med andre singler :)

Starttidspunkt 29. juni 2019 kl. 12:00
Sluttidspunkt 6. juli 2019 kl. 23:00
Sted Roskilde Festival (Roskilde )
Pris Ikke angivet
Antal tilmeldt 7 kvinder - 10 mænd
Tilmeldingsfrist 1. juni 2019 kl. 12:00
Maks. deltagere 10
Arrangør Soulsort
Maks. deltagere er nået for dette arrangement, men vælger du at oprette en tilmelding, kommer du på en venteliste!

Om eventet

Jeg flirter ikke så godt gennem en skærm - foretrækker at mødes i det virkelige liv! Og hvad bedre end at mødes på en festival, hvor man gennem et fælles stykke arbejde kan lære hinanden at kende. Tilføres yderligere godt humør, godt selskab, lækker mad og en øl eller to ser alt godt ud :) Og kunne det ikke være fedt at møde den kommende kæreste på den måde?

Jeg er vagtansvarlig på en af de større madboder på Roskilde Festival og synes, det kunne være så sjovt at spice festivalen lidt yderligere op. Derfor inviteres du til festival, hvor du får en gratis billet med tilhørende lækre måltider og godt selskab mod at arbejde 3x8 timer.
Skriv hvorvidt du foretrækker at komme med som "almindelig" frivillig - eller om du kunne tænke dig at deltage på de særlige "single-vagter", som jeg synes det kunne være så sjovt at få op og stå.

NB!! Vi mangler i år i særlig grad folk, der kan hjælpe med under opbygning og nedtagning. Her arbejder du 48 timer - men udenfor selve musikperioden. I musikperioden er du ligesom alle andre frivillige hos Kristinedal meget velkommen til at komme på besøg, få noget (gratis!) morgenmad, en kop kaffe eller te - og hilse på alle de andre frivillige. Du er også velkommen med andre kompetencer - det kan være lige fra at stege burgere, fritte fritter, sørge for lageret, betjene kunder ved kassen - eller andet.

Tilmeld dig her - så får du mere at vide :) Tilmeldingen er først bindende, når du har valgt vagter.

Jeg forsøger at sørge for en ligelig fordeling af mænd/kvinder. Dette betyder, at du godt kan risikere at være på venteliste, indtil nok af det modsatte køn har tilmeldt sig.

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...