Julekalender 2017

Dating.dk’s julekalender – Fra alle os til alle jer

Julen er kærligheden og gavernes fest og du har derfor muligheden for at vinde fede præmier hver dag på Dating.dk.

Hver dag stiller vi et spørgsmål og alt du skal gøre er at svare rigtig, så deltager du i lodtrækningen om dagens præmie og får et lod i trækningen om hovedpræmien og ekstrapræmierne juleaften.
Du har altså mulighed for at få op til 24 lodder til hovedpræmien.

Glædelig jul fra Dating.dk
Kærligheden starter her!

Hovedpræmie og ekstra præmier:

Se detaljer
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24

Hovedpræmie og ekstra præmier

Tag med til Vi Elsker 90’erne og oplev et brag af en koncert, med alt den musik, vi dansede, kyssede og festede til i 90’erne. Forrige år dansede de til store 90’er navne som Scooter, E-type, Infernal, Sound of Seduction, Vengaboys, S.O.A.P og i år bliver programmet endnu bedre.

Hovedpræmie: 2 VIP billetter til en Vi Elsker 90’erne koncert

Billetterne inkluderer: Adgang til Koncertens VIP DECK, Fri bar i spiritus, øl, vand, og velkomstchampagne, og smørrebrødspallette.


Ekstra præmier: 2 billetter til en valgfri Vi Elsker 90’erne koncert

Ekstra præmien i år består i at 20 heldige Dating.dk medlemmer vinder 2 billetter, til en valgfri Vi Elsker 90’erne koncert.


Konkurrencebetingelser

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig de generelle konkurrencebetingelser som er udarbejdet af Dating.dk. Ansatte ved Dating.dk kan ikke deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde skal du opgive din email adresse. Persondata bliver ikke videregivet til trejdepart. Alle personlige data opbevares under sikre forhold. Vindere kontaktes direkte via email, og efter udlevering af fulde navn og adresse sendes præmien til vinderen. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Dating.dk påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

Der trækkes lod mellem alle rigtige besvarelser i konkurrencen. Ved dagspræmierne trækkes lod blandt de rigtige svar den pågældende dag. Hovedpræmien og ekstra præmierne trækkes blandt alle rigtige svar i hele konkurrenceperioden. Man kan derved have flere lodder i trækningen om hovedpræmien og ekstra præmien.

Ved mistanke om snyd har Dating.dk ret til at tjekke op og udelukke deltagere. Ved deltagelse giver brugeren ret til, at Dating.dk må kontakte dem i forbindelse med lignende aktiviteter, tilbud på Dating.dk og andre kampagner i forbindelse med Dating.dk

Dating.dk er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Julekalenderen præsenteres i samarbejde med:
6ologen Sacha MunchFDM oplevelserFrisør Hvor Du VilHéLTKrøgers HaveMagna EventNord natklubNørrebro teaterOlrik Consult og Factory GroupRestaurant GarumRestaurant GefährlichSinglecoach.dkVi Elsker 90’erneVig Festival