Hvordan sletter jeg et fotoalbum

For at slette et fotoalbum skal du gøre følgende:

 

På websitet:

Du skal klikke på "Min profil" øverst til højre og herefter vælge "Fotoalbum".

Såfremt du ønsker at slette et fotoalbum, skal du klikke på skraldespanden nederst til højre under albummet.

Bemærk, at når du har slettet et album, kan vi ikke gendanne det. Alle billederne som er i albummet bliver også slettet, og kan heller ikke gendannes.

Kunne du bruge svaret til noget: Ja eller Nej

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk