Opret din gratis dating profil nu

Danmarks bedste dating side

Vi hjælper dig med hurtigt og nemt at oprette din gratis profil på Dating.dk. Det tager kun 3 minutter og så er du klar til at finde kærligheden.

Bedste datingsite

Det er ikke kun os selv og statistikkerne, der synes, at Dating.dk er Danmarks bedste dating side for singler. Brugerne på det store forbrugersite Trustpilot er helt enige...

Derfor Dating.dk

Danmarks største datingsite med flest profiler.
Troværdigt og sikkert, med god dansk kundeservice.
Danskernes foretrukne i mere end 20 år.
Hurtig oprettelse og nem framelding.

Vi hjælper dig med at finde kærligheden

Hos Dating.dk har vi skabt kærlighed i mere end 20 år og vi tror på, at vi også kan hjælpe dig med at finde hvad du søger.

Se bare nogle af vores solstrålehistorier
Desirée og Bjørn
Vi mødte hinanden på Dating.dk, hvor vi startede med at skrive sammen. Allerede på første date var der kemi og gnist fra starten. Meget er sket siden - i sommeren 2020 friede Bjørn til mig og i november 2021 blev vi gift. Så vi er taknemmelige for at vi fandt hinanden online ❤️

Desirée og Bjørn
Majken og Michael
Vi fandt hinanden online på Dating.dk. Efter nogle få uger mødtes vi for første gang. Siden har vi rejst og oplevet verden både med og uden børn, og vi er stadig - 19 år senere - meget forelskede og taknemmelige for, at vi begge var på dating.dk samtidig og mødte hinanden.

Majken og Michael
Kim og Isabella
"Vi to, vi har oplevet lige så meget på fem år som jeg har gjort det resterende liv" ❤️ Kim og Isabella har fundet hinanden online på Dating.dk, hvor drømmen om at finde én at dele rejser, interesser og resten af livet med, gik i opfyldelse.

Isabella og Kim

Seriøs online dating gjort simpel

Når du – på fem minutter – har sat din dating-profil op, så er du klar til at møde ligesindede singler, der ligesom du er på jagt efter den eneste ene. Besvar en række simple spørgsmål om dig sig og ud fra dine svar finder vores match-funktion profiler som matcher dig og dine præferencer.


Kærligheden starter her

Vi ønsker at give dig de allerbedste forudsætninger, for at finde dét du søger og ikke blot en overfladisk og flygtig forbindelse.