Senior dating

Opret din gratis dating profil nu

Høj sikkerhed

Høj sikkerhed
Dating i trygge rammer

Din sikkerhed og tryghed er vigtig. Derfor godkender vi manuelt alle medlemmer på Dating.dk, så du roligt kan starte din søgning efter kærlighed eller venskaber med netdating.

Dansk hjemmeside

Dansk hjemmeside
med dansk kundeservice

Du er meget velkommen til at kontakte os. enten via telefon eller på e-mail, hvor vores dygtige team sidder klar til at hjælpe dig. Vi besvarer e-mails hver dag – også weekender og helligdage.

Det største datingsite

Det største datingsite
– også for seniorer

Hos Dating.dk tager vi senior dating seriøst.
Vi gør det nemt for dig at møde jævnaldrende seniorer online uanset om du søger en kæreste, ægtefælle eller ven.

Senior dating

Senior dating

Søger du en kæreste, ægtefælle eller ven – og er du over 50 år? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dating.dk tager vi senior dating seriøst, og her kan du finde seriøse mennesker at skrive og mødes med. Opret nemt og gratis en profil og følg vores guide til senior dating. Hvem ved – måske finder du din kæreste eller en ny ven allerede i dag.

For at gøre det nemt for dig at komme i gang, har vi lavet en kom-godt-i-gang-guide herunder. Den forklarer, hvordan du let kommer i gang med at oprette en profil og skriver til andre singler i dit nærområde. God fornøjelse!

Dansk kundeservice

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 33 89 00 00 inden for vores telefontider eller sende en e-mail til kundeservice@dating.dk, hvor vores dygtige team sidder klar til at hjælpe dig. Vi besvarer e-mails hver dag – også weekender og helligdage.

Læs mere om vores kundeservice.

Kom i gang med senior dating - nemt og gratis

Trin 1:
Opret en profil på Dating.dk

For at komme i gang med senior dating skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt!

Opret en profil ved at udfylde oplysninger om dit eget køn, det køn du søger og hvor i landet du bor. Vælg et passende profilnavn, der fortæller, hvem du er. Det kunne f.eks. være Marianne55, FriFugl eller Claus8000. På den måde får man allerede her et indtryk af hvem du er.

Upload et vellignende profilbillede, så folk kan se, hvem du er, og hvordan du ser ud. Det skaber et meget bedre indtryk, når man kan se, hvem man skriver med, og der er desuden også større chance for at få svar, når man har et flot, naturligt foto på sin profil.

Udfyld din profiltekst med et par ord om dig selv. Fortæl lidt om, hvem du er, hvor du kommer fra, om du har nogle hobbyer, hvad du godt kan lide at lave i din fritid, osv. Du kan også skrive et par sjove ting om dig selv, som kan være med til at starte samtalen. Her kan du også skrive ønsker og drømme, du har til fremtiden eller en kommende partner.

Trin 2:
Filtrer på alder og bopæl

Når du har fået oprettet din profil med både billede og tekst til er det tid til at finde mænd eller kvinder at skrive med.

  1. Klik på Søg i venstre side
  2. Tryk på den grønne knap "Tilpas søgning"
  3. Filtrer på alder og bopæl (og evt. andre filtre)
  4. Klik på "Gem og søg" og du er nu klar til at gå på opdagelse blandt profilerne

Du kan helt selv vælge, hvilken aldersgruppe, du søger blandt – og det samme gør sig gældende med hensyn bopæl (og eventuelle andre kriterier). Når du har valgt dine kriterier og trykket "Søg" får du en oversigt over de profiler, der matcher dine søgekriterier. Under hver profil står vedkommendes alder og bopæl, så du let kan se, hvor gammel personen er, og hvor i Danmark han/hun bor.

Trin 3:
Kast dig ud i en samtale

Når du har fået en oversigt over dem, der matcher dine kriterier er der kun én ting tilbage; samtale!

Kast dig ud i en samtale med en af de profiler, der tiltaler dig. Vær ikke bange for afslag eller manglende svar. Langt de fleste er søde, rare mennesker, der ligesom dig er på udkig efter nye bekendtskaber af den ene eller anden art.

Klik ind på en person, du synes tiltaler dig, for at læse mere om vedkommende. Inde på profilen kan du sende brugeren en besked på den store, grønne knap "Send en besked". For god ordens skyld skal vi huske at sige, at du skal oprette dig som en betalende bruger, når du gerne vil sende en besked.

Et andet godt råd er at aftale at mødes. Når du finder et rart menneske at skrive med, så aftal at mødes for at lære hinanden bedre at kende. Mød hinanden til en kop kaffe, en gåtur eller en middag, for på den måde at lære hinanden endnu bedre at kende.

God fornøjelse med dine dates!

Opret gratis profil
Mød singler på 50+

Mød singler på 50+

På Dating.dk kan du let møde jævnaldrene singler fra dit nærområde. Hvor det førhen måske har været svært for seniorer at møde og date andre jævnaldrende er det nu legende let. I takt med at ting er blevet mere digitale er flere og flere i den ældre aldersgruppe kommet på internettet og andre sociale medier. Det betyder, at hvor det før var begrænset med antallet af ældre, pensionister og lignende på datingsider, oplever vi nu et stort boom. Aldrig som før er så mange damer og mænd på dating- og kontaktsider. Det betyder altså, at der er rig mulighed for at møde jævnaldrende uanset om du er 40, 50, 60 eller 70+ år gammel.

Opret en profil, udfyld lidt information om dig selv, upload et billede og du er klar til at skrive med andre ligesindede og jævnaldrende. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvordan du nemmest kommer i gang med senior dating.

Hvornår er man senior?

Hvornår er man senior?

Senior er i grunden et sjovt udtryk, for det er ikke bestemt, hvornår man er senior. Det er i højere grad op til den enkelte, hvornår man føler sig som senior eller ‘oppe i årene’ som andre ville kalde det. Selvom man har rundet 40 eller 50 år kan man sagtens stadig være aktiv og have masser af mod på livet.

Hos Dating.dk kan du finde mænd og kvinder i alle aldre, og det gælder naturligvis også dem, der er ældre. Om du er 50, 60, 70 plus gør ingen forskel for os. Alle har ret til kærlighed og venskab uanset deres alder.

Mange forbinder dating og især dating på nettet med unge mennesker, men det er slet ikke hele sandheden. Rigtig mange ældre, både mænd og kvinder, tyer til netdating, hvis de er på udkig efter en ny kæreste, ægtefælle eller blot god ven. Det kan ske, at de er blevet enkemand eller enkekone eller blevet skilt fra deres mand eller kone. Selvom man er kommet lidt op i årene slutter ens søgen efter kærlighed eller nærhed ikke bare sådan lige. Hos Dating.dk er vi af den overbevisning, at kærligheden aldrig slutter.

Mød en ny kæreste eller få et dejligt bekendtskab her hos Dating.dk.

Kæreste, ægtefælle, rejsemakker eller ven?

Kæreste, ægtefælle, rejsemakker eller ven?

På Dating.dk kan du møde mange forskellige mennesker. Det behøver ikke udelukkende at være en ny kæreste, samlever eller ægtefælle, man leder efter, når man senior dater. Nogle hviler i deres livssituation og interesserer sig derfor mest for venskaber.

Nogle brugere er på udkig efter en, de kan dele rejser eller kulturelle oplevelser sammen med. Andre leder måske efter en bridge-, hobby- eller dansepartner. Andre igen søger efter et kærligt forhold eller en ægtefælle, de kan dele resten af deres liv og oplevelser med. Hos Dating.dk kan du også date personer af samme køn. Når du opretter en profil vælger du det køn, du gerne vil date. Sværere er det ikke.

Uanset hvad du søger er vi sikre på, at du hos Dating.dk kan finde lige den person, du leder efter.

Bliv klogere på senior dating

Bliv klogere på senior dating

Hvis du er mere interesseret i senior dating, hvordan det foregår og har lyst til gode råde kan du følge med herunder. Her vil vi løbende udgive artikler og blogindlæg, der omhandler dating for seniorer. Hold øje med siden her for at få inspiration, så du kan følge med på de seneste tendenser og gode råd.

God læsning!

Artikler

Sådan laver du en god dating profil

Sådan laver du en god dating profil

Online dating kan være en fantastisk vej til at møde dit livs kærlighed, men bruger man det forke... Se mere

11 tips til seriøs dating, når du søger et fast forhold

11 tips til seriøs dating, når du søger et fast forhold

Dating er ikke altid lige til. Nogle singler søger en fast partner, mens andre blot er på udkig e... Se mere

De bedste tips til at udvælge billeder til din profil

De bedste tips til at udvælge billeder til din profil

Uanset hvordan du vender og drejer det, er det svært at komme udenom, at udseende spiller en roll... Se mere

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand