Det siger brugerne

Malene og Jakob

Jeg havde oprettet en profil hos jer i august 2012, min mand i oktober 2012. Et par dage efter han oprettede sig 'likede' jeg hans profil i håbet om at han ville 'like' tilbage. Det gjorde han, men ha skrev aldrig...

Jeg skrev så til ham, og dagen efter var vi på første date, 30. oktober 2012. 14 dage senere blev vi kærester, efter 3 måneder flyttede vi sammen, efter 3 år friede han, vi blev gift og nu venter vi vores første barn med termin til oktober. Jeg havde aldrig troet det skulle lykkes, men han var faktisk den første (og eneste) jeg var på date med, selvom jeg skrev med flere i løbet af de par måneder jeg var medlem af jeres side.

Marie og Janus

Jeg har som så mange andre op gennem 00’erne haft en dating profil on/off og har faktisk mødt flere kærester derigennem. Da jeg blev single igen i vinteren 2012, oprettede jeg mig endnu engang på dating - egentlig ikke fordi jeg ville finde en ny kæreste, men fordi jeg syntes jeg havde brug for lidt adspredelse og lidt uforpligtende virtuel mandlig interesse.

Janus skrev til mig i januar 2013. Blot en simpel besked om at jeg så sød ud, og om jeg havde lyst til en kaffe en dag. Jeg syntes han virkede spændende, så efter kort tid aftalte vi at mødes en tidlig eftermiddag til kaffe på en af Vesterbros mange caféer. Som nævnt havde jeg jo ikke i sinde at møde nogen “sådan rigtigt”, så jeg havde faktisk en date senere samme aften på en vinbar på Nørrebro. Og den holdt jeg fast i, selvom daten med Janus gik rigtig godt.

Der var dog ingen tvivl om, at det var Janus jeg havde lyst til at se igen, og det gjorde vi så en uges tid derefter - denne gang upscalet til en tur i biffen. Kort herefter en middag. Og så gik det ellers relativt hurtigt derfra til forlovelse i efteråret 2013, og bryllup i sommeren 2014. Vi har købt hus i provinsen, og i 2015 fik vi vores søn Valter.

Da jeg mødte Janus, arbejdede han som tekniker med brandslukningsanlæg på skibe. Han havde 200+ rejsedage om året, og boede på Amager. Selv boede jeg i NV, arbejdede fuldtid som sygeplejerske og havde en lille søn som jeg netop var blevet alene med. Ingen af os gik særlig meget ud, og vi har ikke de samme venner. Vi ville ALDRIG have mødt hinanden, hvis ikke det var for dating.dk. Så tak for det! ;-)

Gift i 2013

Ashok og Janni

Ashok og Janni mødtes i maj 2006 gennem Dating.dk.

Ashok slog benene væk under Janni med sin fine profiltekst og søde breve – så gjorde det ikke så meget, at han så lidt sur ud på alle sine billeder. Efter et par uger mødtes de for første gang hos Janni, hvor de drak en masse rødvin og snakkede hele natten, og de har ikke set sig tilbage siden den aften. I slutningen af 2006 købte de lejlighed, i 2008 kom Alma og i 2013 Theo, og i dag bor de i et dejligt smørhul syd for Aarhus.

Kitt og Morten

Vi skrev sammen tirsdag D. 5/9-2017, i 20 min og derefter talte vi i tlf. i over en time, vi mødtes hos mig om lørdagen og siden har vi været sammen.
Morten har 3 små børn og jeg 2 voksne. Vi lærte hurtigt hinandens børn at kende og efter 3 mdr. flyttede jeg ind til Morten.
Så tak til dating. dk for ellers havde vi aldrig mødt hinanden.

Lars og Gitte

I 2000 blev jeg skilt fra min kone og desværre også mine to dejlige børn. Jeg blev vist også fyret og sad i et hus, jeg ikke kunne betale.

Som de fleste andre mennesker, havde jeg lyst til at dele livet med et menneske. Man kunne selvfølgelig gå i byen og se om man kunne score, men i alder af 38 og en lille by som Sønderborg, var det svært, ikke at falde over skoletasker på værthusene. Det var jeg sgu for gammel til.

Min store passion var på det tidspunkt IT og naturligvis var jeg opmærksom på portaler som f.eks. Dating.dk. Jeg oprettede en profil, hvor jeg præsenterede mig som drømmefyr og svigermors drøm, - og det fik jeg ikke en ski’ ud af. Så prøvede jeg at søge efter mænd på min egen alder og bopæl, for at se, hvad DE egentlig skrev om sig selv… De var alle enten overlæger eller astronauter og yderst velhavende (mon dog).

Så jeg ændrede min profiltekst med henblik på, at være ærlig - jeg forsøgte at skrive både de positive, men også de negative ting. Jeg besluttede at skrive til dem jeg realistisk set, mente, at der var noget for mig, ikke bare hvem som helst.

En af dem jeg skrev lidt frem og tilbage med, var Mariehønen123. Efter et par beskeder frem og tilbage på Dating-portalen, gik vi over til at skrive på mail. Efter ca. en måneds tid mødtes vi hos Mariehønen123, eller Gitte, som hun hed. Vi startede med, at gå en tur, og desværre havde jeg spist mexicansk dagen før, og det gjorde, at jeg gik lidt underligt (det rumlede temmeligt meget i maven). Gitte troede, jeg var ved at få hjerteanfald. Men trods de indre organers gøren vrøvl, blev vi enige om at mødes igen.

Jeg havde mine to børn, en dreng på 3 og en pige på 6. Gitte gjorde et stort nummer ud af IKKE at være der, når børnene var på besøg (så der var plads til far/børn-tid). På et tidspunkt plagede de om at få lov at være sammen med hende og efterhånden var vi mere og mere sammen. Efter ca et halvt år, sagde Gitte sin lejlighed op og flyttede ind i lejligheden hos mig. Og så gik det bare der ud af…

Vi havde begge den holdning, at man er, som man er og det skal der ikke laves om på. Vi ser så mange par, hvor begge parter forsøger at rette hinanden til at være på en bestemt måde. Det dur bare ikke!

Gitte har altid være god over for børnene, - hun har ikke forsøgt at være mor eller stedmor, - hun har bare været Gitte...

Vi købte hus sammen i 2005 (efter 4 år) og blev gift i 2007. Bryllupsdagen glemmer vi som regel, ind til der er en eller anden der siger tillykke. Men dagen, hvor vi mødtes første gang, den 22/5 2001, huskes altid. Det er nu mere en 18 år siden.

Det fede ved Dating.dk, er at ingen er i tvivl om at formålet er, at komme til at kende nogle, og hvis man kan præsentere sig, som den man er (og ikke, som den man ønsker at være), så er der en reel chance for at møde kærligheden. Det er lidt sværere på et kødmarked, hvor man sandsynligvis også har en ordentlig kæp i øret.

Gift i 2007

Malene og Steffen

Efter en lang periode hvor vi har skrevet sammen, aftaler vi at mødes. Da jeg har 2 børn fra tidligere forhold aftalte vi at Steffen skulle komme hjem til mig når drengene var lagt. Vi havde aftalt han skulle leje en film vi skulle se. Steffen var meget betænksom så han skrev til mig han var kommet. Han tænkte at det ville vække drengene hvis han ringede på døren.
Filmen bliver sat på. Men der bliver ikke set meget film da vi meget hurtigt får taget hul på snakken. Det var ikke svært at finde noget at snakke om. Efter nogle timer siger vi farvel og aftaler at ses igen. Det var tæt på der kom et farvelkys men det fik jeg spoleret da jeg begyndte at snakke lige imens Steffen tog tiltag til det.
Efterfølgende gik der ca. 3 uger så blev mine børn introduceret for Steffen og efter 2 måneder flyttede vi sammen. Vi var hurtigt klar over at der her var noget at bygge videre på.

Louise

Louise havde sin aller første date, med en mand hun mødte på Dating.dk - det endte med at blive manden i hendes liv og sammen har de fået en dejlig dreng: "Vi mødte hinanden på Dating.dk. 3 år efter første date kom det her lille vidunder til verden. Vores helt egen Dating.dk-baby <3"

Mia og Casper

For 3 år og 4/5 måneder siden, skrev jeg til en fyr på Dating.dk efter at have givet en lille smule op på den front. Han returnerede mit svar og vi skrev sammen via dating i et par uger, hvorefter vi udvekslede telefon numre og skrev yderligere der i et par uger, inden han tog teten og inviterede mig på brunch - jeg havde egentlig ikke kriller i maven efter daten, og han skrev fortsat til mig efterfølgende - mine tanker var mest (han er lidt irriterende, jeg var jo ikke vandt til alt den opmærksomhed fra en fyr)... men han insisterede heldigvis på at jeg kom og besøgte ham i hans lejlighed, hvilket er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. I dag har vi boet i vores eget hus i 1 år og har været kærester i lidt over 3 år.. jeg er ikke i tvivl om at vi er meant to Be, så mange tak til Dating.dk for at have ført Casper og jeg sammen.

Anne og Morten

Anne og Morten mødte hinanden på Dating.dk og er nu et par på 6. år. Anne fortæller, at hun i starten ikke ville skrive tilbage til Morten, fordi han havde en kat på sit profilbillede og Anne er bange for katte :-) Men det har hun vist alligevel ikke fortrudt at hun gjorde.

Michael og Jeanette

I maj 2015 fandt vi hinanden på Dating.dk og skrev sammen i knap en uge inden vi mødte hinanden. Siden dette første møde har vi været uadskillelige og vi flyttede sammen blot en måned senere.

På de 2 år, der siden er gået er kærligheden mellem os blot vokset og resulterede i at vi den 29. juli 2017 kunne kalde os mand og hustru ved et romantisk bryllup. Ydermere kan vi i december byde vores første barn, en lille søn, velkommen.

Uden dating.dk havde vi ikke fundet hinanden og vi kan kun anbefale andre, der søger kærligheden, at oprette en profil.

Gift i 2017

Minik

Som det allerførste så vil jeg gerne sige tak! Jeg er jer dybt taknemlig for hvad i har gjort for mig.

I har fundet min familie til mig. Jeg mødte min kommende kone på jeres hjemmeside tilbage i 2013 siden da har det resulteret i en bonussøn på 6 år og vores søn sammen på snart 2 år.

Karrierelivet blev sat på pause og nu arbejder jeg KUN 37 timer og er far med stort F. Familien min er det vigtigste for mig og jeg er hver dag taknemlig over at have dem. Jeg tænker tit på hvordan verden ville have set ud uden dem, men det var meant to be.

Nu skal vi borgerlig vies på en smuk gård i Frederikshavn med den nærmeste familie og de tætteste venner til maj
. Hvor lykkelig har man lige lov at være.

Jeg har tit tænkt på at jeg ville skrive til 'jer' og fortælle min dejlige historie for i skal vide hvor glad jeg er for den netop er blevet som den er.

Håber denne mail kan nå rundt på kontoret hos dating.dk og vise at det ER og bliver en succes hos jer.

Endnu en gang tak. Jeg er jer evig taknemlig.

Bedste hilsner,
Minik

Gift i 2017

Mia

Vi mødtes på dating.dk. Jeg skrev en besked til ham 11/6 2012! Præcis 4 år efter første mail blev vi gift på hans 35 års fødselsdag!

Gift i 2016

Readyfreddy

Efter kort tid på Dating.dk, er jeg ikke i tvivl om, at den eneste ene er herinde!

themumi

Det er meget nemt at finde nogle skønne singler at have kontakt med på Dating.dk

Woman with Values / Sascha

På Dating.dk har jeg med min profil gode muligheder for at finde søde singler i mit eget område. Dating.dk forener interesser og afstand så det er nemt at finde frem til singler der matcher mig rigtig godt.

Ronja

Dating.dk er et godt sted at møde andre, der er klar til at opsøge kærligheden.

Ameli44

En profil på Dating.dk er for mig det første skridt hen mod det parforhold jeg ønsker.
At beskrive mig selv i min profil på Dating.dk gør mig mere bevidst om hvilken type kæreste jeg passer bedst til.

Jack is back

Dating.dk - fordi det virker!
Livet skal leves og ikke glemmes.

Heidi og Jesper

Den første date varede 84 timer...

Den 1. januar 2016, får jeg et match som er en pige jeg havde et kort men intens forhold til for 10 år siden. Vi har ikke set hinanden eller talt sammen i 9 år.

Jeg kigger forbi hendes profil, men er meget i tvivl om jeg skal skrive til hende. Heldigvis ser hun at jeg har kigget på hendes profil og hun tager den første kontakt.

Den første date varede 84 timer. Vi var oppe det meste af natten. Daten sluttede for os begge med en følelse, at vi var det rigtige sted, men en følelse af tryghed, kærlighed og at det her kunne være det helt rigtige – og noget der kunne udvikle sig til noget fantastisk, i mange år frem i tiden.

Så det takker vi Dating.dk for og vi synes at i skulle have vores succeshistorie med på vejen.

Jeanette og Michael

Allerede ved første kontakt følte vi stor tiltrækning til hinanden og en uendelig række beskeder startede. Vi forelskede os i hinanden - uden overhovedet at have mødtes ansigt til ansigt.
En uge efter første besked fandt vores første møde sted og fra denne dag har vi ikke været fra hinanden. Vi flyttede sammen efter 1 måned og kan nu fejre forlovelse og udsigt til et kommende bryllup.
Dating.dk er et seriøst dating site - uden dating.dk havde vi ikke fundet hinanden.

Christina

Dagen før den unge single-mands profil udløb dukkede en smuk single-kvinde fra Horsens frem på skærmen. Hende måtte han skrive til! Stik imod forventning blev der svaret på beskeden og inden længe førte beskederne til lange telefonsamtaler og søde sms’er… inden det første længe ventede møde fandt sted en måneds tid senere.
Efter et års weekend kæresteri flyttede vi sammen i Odense, hvor vi stadig bor. Nu står der tilmed fælles efternavn på postkassen, for i foråret 2014 friede jeg til hende på en rejse til Paris. Et år senere stod brylluppet i Fredens Kirke. En dejlig fest vi altid vil huske med stor fryd.

Gift i 2015

Cathrine & Jimmy

Jeg mødte min kæreste Jimmy igennem dating.dk i maj 2013. Og lige siden er det bare gået fremad, og selvom jeg var skeptisk overfor dating via nettet, er jeg utrolig taknemmelig over jeg valgte, at prøve dating.dk, for jeg har mødt min store kærlighed gennem jeres side. Så singler...det virkede for os!

Mathilde & Anders

For lidt over 2 år siden hvor jeg var single og på udkig efter drømmemanden, mødte jeg jordens dejligste mand på Dating.dk og der gik ikke mere end en måned før vi var kærester og vi flyttede sammen og 2 måneder senere blev jeg gravid.

Vi blev gift da vores søn var 13 mdr gammel, (26/2 - 2015) og det var så samtidigt 2 år+2 dage efter vi var på vores første date. Tak, for muligheden for jordens dejligste familie!

Gift i 2015

Fransiska og Jesper

Det var kærlighed ved "første gennemlæsning", da vi så hinanden på Dating.dk. Det lyder nok lidt "corny", men vi vidste bare, at vi hørte sammen, og fra vi mødtes første gang, har vi ikke veget fra hinandens side så meget som et enkelt døgn. Vi blev gift på Gladsaxe Rådhus præcis et år efter, vi sendte de første beskeder til hinanden på Dating.dk, og her et år efter vielsen kunne vi ikke være mere lykkelige. Vi er uden tvivl hinandens sjælevenner og ved, at vi bliver gamle sammen.
TAK til Dating.dk for at skabe denne mulighed for os.

Mange hilsner
Fransiska og Jesper

Gift i 2014

Thomas & Sarah

Min mand og jeg vil bare gerne fortælle jer vores lille histore/rejse om vores møde.
Vi mødte hinanden gennem Dating.dk en tirsdag aften i marts 2012. Vi mødtes på en bar og tog et par øl og et slag bordfoldbold og Thomas (min mand) fortalte mig flere gange at han ikke troede på at man kunne møde en kæreste på nettet.

Vi faldt dog hurtigt for hinanden og den efterfølgende fredag tog vi en tur i cirkus - og derefter har vi faktisk set hinanden lige siden. Efter kun 5 måneder valgte vi at flytte sammen. Og som kærester nu gør vendte vi også vores holdninger om bryllup og det at blive gift. Thomas var meget imod ægteskab og hans ord lød "man bliver gift bare for at blive skilt igen" hver gang vi snakkede om det. Men fredag d. 06.09.2013 var vi en tur til fredagsrock i Tivoli og under en tur i forlystelsen Minen, faldt han på knæ og friede til mig - med de ord, at det skulle ske dagen efter (7-9-13). Uden at tøve svarede jeg ja og dagen efter (12 timer senere) stod vi som et ægtepar på rådhuset.
6 måneder senere finder vi ud af at jeg er gravid, og vi venter nu vores første barn til november.

Med det vil vi bare sige tak - og det kan lade sig gøre. Det virkede for os. Så vi kan varmt anbefale Dating.dk til de danske singler.

Mvh Thomas og Sarah

Gift i 2013

Morten og Tina

For snart 4 år siden , var jeg single og var på Dating.dk Efter jeg havde været på et stykke tid fandt jeg da også nogle at skrive med og var også på nogle dates, som dog ikke var noget for mig.
Så bestemte jeg at stoppe på Dating.dk, men ville lige prøve en sidste gang, og der var han, så smuk en ung mand ;) skulle jeg prøve? JA; skrev til ham, at jeg nok var for gammel til ham (8år ældre end ham). Men han skrev tilbage og det endte med han ville komme på besøg. Den dag jeg åbnede min dør for ham sagde det bare bang (kærlighed ved første blik ) og heldigvis følte han det samme <3

Vi blev hurtigt kærester. Tiden gik og vi kørte frem og tilbage i et halv år, og så flyttede jeg og min datter ned til ham. Vi er bare så forelsket og lykkelig for vi har fundet hinanden, at vi sagde ja til hinanden lørdag d. 26/4-2014 i kirken.Vi havde begge været alene og singler i 2 år inden vi fandt hinanden på Dating.dk så vi kan varmt anbefale Dating.dk.
Kærlig hilsen fra Morten og Tina

Gift i 2014

Erika og Dan

Tør slet ikke at tænke på, hvordan mit liv ville være i dag, hvis ikke jeg havde meldt mig ind i denne virtuelle dating verden, han er mit et og alt. Vi er kærester med stort K og det er nu snart 4 år siden og kærligheden blomstrer stadig, nu mangler vi bare lidt småfolk og bling bling ring og leve lykkeligt til vores dages ende. Kliche? Ja måske, men kan stærkt anbefale Dating.dk til danske singler, “for kærligheden starter her”

Mikkel & Aida

Fra Single til kærester og senere ægteskab med få klik...Dating.dk
Selvom det godt kan lyde som en kliche, har vi begge flere gange nævnt, at vi formodentlig aldrig ville have mødtes, hvis ikke det havde været på Dating.dk. Vi er i dag gift og venter vores første barn til januar 2014.

Gift i 2013

Kim og Helle

Uden Dating.dk havde vi ikke mødt hinanden og blevet kærester - vi havde ikke haft en fantastisk kærestetur til Paris i foråret - vi havde aldrig ventet vores kommende søn og vi havde aldrig haft den dejlige fremtid i sigte vi har nu.

Stine og Ricki

Jeg var single og fik anbefalet Dating.dk. Jeg var lidt skeptisk, men gav det en chance...Min mand og jeg mødte hinanden på Dating.dk i efteråret 2011. Allerede på vores første date, var jeg fuldstændig solgt og kemien var der lige med det samme. Brylluppet blev holdt i Rom i september 2013.

Finn og Lene

Vi havde begge været single i noget tid, men efter at vi havde skrevet på Dating.dk blev vi enige om at mødes over en kop kaffe. Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle blive sammen et par dage, hvorpå det blev til 14 skønne dage. Så var vi vist kærester. Syv måneder efter blev vi forlovet og i dag bor vi sammen og har det pragtfuldt.

Anne og Morten

Vi mødtes en kold dag midt i marts i 2011 på en café efter at have set hinanden an et par måneder på Dating.dk. Efter 4,5 måned var vi kærester og var sammen stort set hver dag, og vi blev trætte af at spørge: 'hvor skal vi sove i nat', og flyttede sammen. I december 2012 flyttede vi ind i vores drømmehus, og september 2013 blev vi gift.

Rikke og Martin

Efter lidt skriveri frem og tilbage på Dating.dk aftalte vi at skulle mødes - derfra gik det rigtig hurtigt. Vi griner sommetider af, at vi har kendt hinanden i 4 ½ år, været gift i 4 år og allerede har 4 børn. Fra single til kæreste, til gift med 4 børn på rekordtid. Uden Dating.dk havde vi aldrig mødt hinanden og vi ville være forskellige steder i livet og i hver sin ende af Jylland.
Tak Dating.dk

Gift i 2008

Morten og Sarah Sofie

Vi havde egentligt snakket sammen før, men det var først, da vi så hinanden på Dating.dk, at det begyndte at slå gnister og vi blev hurtigt kærester. Et år senere blev vi gift på en dejlig varm sommerdag og vi er efterfølgende blevet velsignet med en dejlig sund og rask lille dreng. Var det ikke for Dating.dk havde vi ikke været sammen i dag. Kæmpe stort tak fordi I førte os sammen.

Gift i 2011

Christina og Sune

Sune og jeg mødtes første gang på Dating.dk. I starten blev det til et kanont godt venskab som singler, men efter 1½ år mødes vi efter aftale i toget mod København til en weekendtur og jeg lagde straks mærke til hans dejlige øjne. Efter ½ år flyttede vi sammen. I dag har vi kendt hinanden i snart 3 år og vi er blevet forlovet. Vi er ikke i tvivl om at vi altid vil være sammen. Tusind tak Dating.dk for hjælpen til at finde kærligheden.

Jesper og Kate

Vi var singler og skulle begge teste onlinedating verdenen. Vi startede med at skrive sammen på Dating.dk og mødtes så i januar 2009, vi blev hurtigt kærester. Siden har vi fået den yndigste datter og er blevet gift ved et smukt bryllup. Alt det kan vi takke Dating.dk for!

Gift i 2011

Kimie og Erik

Jeg var lige blevet skilt, og var derfor ny på singlemarkedet, men efter at have prøvet Dating.dk i kun 1 måned blev jeg hurtigt nyforelsket i Erik. Vi er nu kærester og Erik er det perfekte "catch". Tak Dating.dk - uden Jer havde jeg aldrig mødt kærligheden igen.

Line og Kim

Vi var singler og boede kun 800 meter fra hinanden - men vi mødtes først på Dating.dk. Jeg inviterede Kim på en date og der gik ikke længe før vi var kærester - og nu har vi planlagt at flytte sammen til januar. Vi tror også fremtiden vil bringe både bryllup og familieforøgelse.

Hakan og Lotte

Vi skrev mange timer frem og tilbage og en nat inviterede han mig i byen, så vi kunne mødes og flirte lidt videre. Så han bestilte en taxa til mig. Vi havde en dejlig aften og blev hurtigt kærester.

Gift i 2009

Rebecca og Kenneth

Vi fandt hinanden via Dating.dks Match system. Der var gensidig interesse og vores første date varede 11 dejlige timer. Der var super kemi mellem os og vi mødtes igen allerede dagen efter. Der var ingen tvivl om at vi skulle være kærester. Det endte med et bryllup i Las Vegas på Valentins dag. Kan det være mere romantisk? Uden Dating.dk, havde vore single veje næppe mødtes. Tak Dating.dk

Gift i 2010

Anders & Mette

I maj faldt jeg som single over Mettes profil på Dating.dk og skrev at jeg synes hun så dejlig ud på hendes profilfoto. Da vi mødtes ude i den virkelige verden var vi jo nok allerede småforelskede. Det var Mettes første date via Dating.dk og vi blev hurtigt kærester. Nu har vi været gift i 9 år og har 2 børn. Tak til Dating.dk der gav os muligheden for at finde lykken.

Gift i 2001

Kathrine og Morten

I maj opdagede jeg en sød single fyr med et meget specielt profilfoto havde besøgt min profil. Jeg sendte ham en besked og det var starten på noget der viste sig at blive rigtig godt! I dag er vi kærester med stort K.
Vi vil gerne takke Dating.dk for et sted hvor kærlighed krydser alle grænser og barrierer!

Susan og Flemming

En Dating fest blev starten til vores liv sammen. Husker tydeligt at Flemming bød mig op til første dans, og i løbet af aftenen blev det også til mange flere. Vi blev kærester hurtigt derefter og er nu forlovede på 3 år og vi er stadig lige forelskede som vi har været hele tiden. Vi havde ikke fundet hinanden, hvis ikke vi havde haft profil her på Dating.dk og havde deltaget i Dating.dks event.

Pernille og Søren

Der var engang en singlepige, som så brændende ønskede sig at lære at stå på ski. Så hun tog på skiferie med Dating.dk. Her mødte hun Søren og han var rigtig god til at stå på ski. Efter en tid tilbage i Danmark så scorede Søren pigen. Nu er pigen og drengen kærester og sammen på andet år. De tager på skiferie flere gange om året og elsker hinanden overalt i verden. De har også fået en hund.

Marianne og Flemming

Jeg havde som single rendt meget rundt i det Københavnske natteliv - uden den store succes .. Mødte bare ikke HAM ... På Dating.dk skrev Flemming 'Kunne du tænke dig at blive købmandskone på fyn??' Øhhh - nej, umiddelbart ikke. Men jeg blev alligevel nysgerrig og ugen efter mødtes vi... 3 måneder senere var vi kærester og jeg sagde mit job op og flyttede til fyn - og blev købmandskone! Efter 2 år sammen blev vi gift.

Sune og Helle

Flere gange havde jeg set denne her søde singlefyr kigge på min profil. Jeg tænkte - det skader jo ikke at skrive et lille brev. Så som tænkt så gjort. Bare et lille brev - og vupti - han skrev tilbage! Inden der var gået et år havde vi skrevet under på vores hus og året efter blev jeg gravid med vores første søn. Måneden efter fødslen blev vi gift!

Tanja og Jesper

Det var simpelthen kærlighed ved første blik for disse to singler - eller måske havde det været kærlighed ved første brev. I hvert fald var kemien der fra første sekund vi mødtes. Han skulle være min kæreste. Han mødte også min søn efter et par dage og de faldt begge pladask for hinanden - og de er uadskillelige nu .. Et stort tak til Dating.dk fra vores lille familie. Tak for kærligheden - vi glæder os til vores bryllup d. 11. juli

Jonna og Ole

Det udvikler sig meget hurtigt til en flirt og vi opdager at vi bor i samme by. I løbet af ganske få øjeblikke kan vi begge mærke, at her er der altså noget. Og inden vi ved af det, har vi aftalt at Ole kommer til kaffe i løbet af en time .. Vi har nu været kærester en måned, har mødt hinandens familie og nære venner og tager nu på ferie sammen. Hvor er livet dog dejligt :-)

Janne og Steffen

Jeg besluttede lige at købe endnu en kort periode. For måske var hende jeg søgte alligevel derinde.. Pludselig skriver profilen Jp1971 en sød lille besked til mig om at jeg da lignede en rigtig sød fyr .. Efter 2,5 times skriverier frem og tilbage, besluttede vi os for at mødes over en kop kaffe ... Vi måtte bare mødes og vores billede forklare vel resten af historien :)
Tak Dating.dk

Gift i 2009

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...