Single - find kærligheden nu

Opret din gratis dating profil nu

Dating.dk giver singler i Danmark de bedste betingelser for at finde sammen. Her møder du andre singler. Baggrunden for at være på dating.dk kan variere, men langt de fleste søger kærligheden, tosomheden og det meningsfyldte parforhold. Og uanset hvad du - kærlighedsmæssigt - søger, har du rigtig gode muligheder for at finde det her.

På dating.dk skæver vi ikke til alder (udover at du skal være minimum 18 år). Vi byder unge singler såvel som ældre - forældre såvel som de der ikke har børn - velkommen hos os. For os er det vigtigt, at alle føler sig godt til rette på vores online site. Og alle har muligheden for at kunne tjekke dating.dk ud helt gratis.

Vi er ikke i tvivl om, at hvis du virkelig vil kærligheden, så vil du også betale et lille ekstra beløb for at få de absolut bedste betingelser for at matche med andre sjove, spændende og interessante singler.


 • Mød singler i hele Danmark eller lige i nærheden
  Dating.dk er muligvis en blandt mange online dating sider, men det er et faktum at vi er Danmarks største dating site. Du får derfor de bedste muligheder for at møde andre danske singler eller singler af udenlandsk og/eller eksotisk herkomst.
 • Find kærligheden i nærheden med dating.dk
  På dating.dk har du super gode muligheder for at møde andre singler, som bor i nærheden af dig, for lad os bare indse at kærligheden ofte har de bedste betingelser for at blomstre, hvis I bor i relativ nærhed af hinanden.
 • Find din kærlighed eller netværk som single på Dating.dk
  Dating dk tilbyder single piger at finde single fyre og omvendt - eller personer af eget køn. Og er du singlemor eller singlefar, så har du også gode chancer her på sitet. Vores brugere arrangerer masser af events og fester hver måned. Det giver adskillige mødesteder for singler og en fantastisk lejlighed for at netværke og lære andre singler at kende. Og måske endda den der singlefyr eller singlepige, som antænder den der lækre gnist, der gør de trælse single dage til dage med glæde og smil på læben.
 • Er du senior og single?
  Som senior kan det være svært at møde andre spændende mennesker. Måske søger du en ny kæreste eller livsledsager? Eller blot en ven, en at snakke med, drikke kaffe med eller at rejse sammen med? Dating.dk bringer seniorer sammen på mange måder. Du skal blot gribe chancen og springe ud i det.
 • Find kærligheden på kun 3 minutter - Opret din single profil på Dating.dk i dag!
  Opret en single profil i dag og begynd at møde andre søde og interessante singler, som kan berige dit liv. Det tager kun 3 minutter for oprettelsen, og så er du i gang.

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand