Forelskelse

Spørgsmål

d. 25/03 2019 kl. 21:29 - af: Mand, 63 år

Forelskelse
Hej
Jeg er 63 år og har for ca. 5 måneder siden mødt en sød kvinde. Det er ikke helt i tråd med Dating.dk for det var helt tilfældigt en dag, hvor jeg var ude og gå tur med min hund. Her mødte jeg hende og hendes hund og vi faldt i snak , jeg tror hun er en del yngre end mig. Det er nu på det seneste endt ud i, at vi mødes hver dag, vi taler rigtig godt sammen.. Jeg tror blot hun syntes, det er rart at have nogen at tale med, hun er gift og har familie. Mit problem er at min krop citere, jeg bliver utrolig glad, når jeg ser, hun er der og når vi mødes, har jeg mest af alt bare lyst til at tage hende i mine arme og kysse hende! Men det går jo ikke! Hvad gør jeg?
Er det en dårlig ide at fortælle hende, hvordan jeg hare det med hende? Jeg vil jo egentlig ikke miste kontakten.
Dbh Arne

Svar

Kære Arne,

Uh hvor er det dog en udfordrende situation, du befinder dig i - og jeg forstår så godt dit dilemma. Hvis du fortæller hende, hvordan du har det, risikerer du, at I mister kontakten, hvis du ikke siger noget, kan du så finde fred i dig selv? Sagen er, at du har forelsket dig i en gift kvinde. Men spørgsmålet er vel også, om der er en mulighed for, at I kan blive mere end venner, eller om du kan skrue ned for dine følelser og være tilfreds med et venskab? Jeg fornemmer på dit brev, at det at mødes med denne kvinde både er virkelig dejligt, men også pinefuldt for dig - og hvis du kunne leve med status quo, ville du ikke skrive til mig. Situationen er altså ikke holdbar, så hvordan kan du komme videre på den bedste måde?

Jeg tænker, Arne, at det bedste udgangspunkt vil være, hvis du finder ud af med dig selv, hvad det er, du ønsker dig i dit liv lige nu, og dernæst hvad du gerne vil have ud af denne relation. Hvis du fortalte denne kvinde om dine følelser, hvad ville drømme scenariet så være? Ville det være, at hun gik fra sin mand og sin familie og var sammen med dig? Ville det være et kys? Ville det være at få lettet dit hjerte? Hvad ville det være? Eftersom du er på dating.dk forestiller jeg mig, du godt kunne tænke dig en kæreste - er det realistisk med denne kvinde?

Vi vælger ikke selv, hvem vi bliver forelskede i, og når vi falder for en person, der allerede er optaget, er situationen ofte mere rodet, end vi kunne ønske sig. Man kan have en masse lyserøde forestillinger, men er de bundet til realiteten? Eftersom denne kvinde er gift og har familie, kommer hun jo netop ikke alene - og hvis hun skal gå fra det hele for at være sammen

med dig, ville du så overhovedet være klar til at håndtere sådan et forhold? Hvis det blot er et kys, du er ude efter, er det kys så ‘balladen’ værd? Vil du gerne bare lette dit hjerte, hvad er målet så med det? Afklaring? Vil det slippe dig fri? Vil det hjælpe dig til at sætte dine følelser i bero, så du blot er tilfreds med et venskab?

Umiddelbart er mit indtryk efter at have læst dit brev, at du ikke tror, kvinden har det på samme måde. Dette får mig til at tænke, at det måske ville være bedre for dig at parkere denne relation og i stedet fokusere på at finde en kæreste i en anden kvinde, da du tydeligvis længes efter nærhed. For hvis ikke du kan få opfyldt din længsel efter denne kvinde, du begærer, tjener relationen dig så? Om end, du synes det er dejligt at se hende, holder denne relation dig så ikke bare fast i en pinefuld situation, hvor du ikke kan få det, du søger? Er det tilfældet, handler denne situation nok snarere om, hvordan du kan komme over denne kvinde, du har forelsket dig i. Det kan være rigtig svært at forelske sig i en anden person, uden at få afklaring på en relation, man egentligt gerne ville forfølge. Vil du kunne det? Vil du kunne fortsætte med at se denne kvinde - uden at fortælle hende om dine følelser - og stadig komme videre i dit eget liv? Eller har du brug for, at fortælle hende sandheden, for at kunne lægge dine følelser på hylden?

Umiddelbart tænker jeg, du skal gøre det, der bringer dig tættere på det, du ønsker dig i dit liv. Hvis det du ønsker, er at have denne kvinde i dit liv - som ven - er der så en måde, hvorpå du kan lukke ned for de romantiske følelser, således at det ikke er længselsfuldt at se hende? Ønsker du en kæreste, kan du så helhjertet forfølge dette og stadig se denne kvinde? Eller er du nødt til at fortælle denne kvinde om dine følelser, for at komme videre i denne situation? Måske det at fortælle om dine følelser, afslutter jeres relation, men vil det ikke være okay, hvis du i sidste ende, kommer derhen, hvor du gerne vil være? Der er jo ikke nogen der siger, at denne kvinde ikke længere vil snakke med dig, hvis hun kender til dine følelser (...lur mig, om ikke hendes kvindelige intuition måske allerede har givet hende en mistanke). Men hvis du vælger at fortælle hende, hvordan du har det, er det en god idé at vide, hvad dit formål med det er. På den måde, vil du med ro i sjælen kunne slutte fred med, hvis relationen afsluttes som resultat.

Mange kærlige hilsner,

Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand