Står jobbet i vejen for kærligheden?

Spørgsmål

d. 08/11 2019 kl. 09:09

Står jobbet i vejen for kærligheden?
Hej brevkasse,

Sidste år tog jeg springet og startede på kategori B køreskole. I sidste uge sluttede jeg cirklen med køreskoler med bestået køreprøve til kategori C/E. Det var et stejlt bjerg at bestige, men jeg havde sat mig for at opfylde en 25 år gammel drøm om at blive lastbilchauffør, som jeg nu er i dag. Det er dét, jeg vil. Det er lange dage, nogle gange med skiftende arbejdstider og hårdt slid, men jeg har sat handling bag mine ambitioner og drømme. Vil et sådant job kunne spænde ben for kærligheden? Jeg har jo blot et ønske om at tjene til dagen og vejen, som alle andre lønmodtagere i dagens Danmark. Håber på et ærligt svar.

Mand, 36 år.

Svar

Kære dig,

Først og fremmest; well done you (!!) for at have lyttet til dit hjerte og opfyldt en livslang drøm. I forhold til om din nye beskæftigelse vil spænde ben for kærligheden, så tænker jeg, at det vil det ikke – når det kommer til den rette person. Det er klart, at der er nogle mennesker, der ikke ønsker et forhold, hvor deres mand har skiftende arbejdstider. Men dette er ikke anderledes, end at nogle mennesker ikke ønsker at være sammen med en karriere-klatrende person, der arbejder fra 6-21, eller at andre ikke har lyst til at være kæreste med en entreprenør, der ikke har et super stabilt job. Eller at der er mennesker derude, der ikke har lyst til at være kæreste med en sygeplejerske, der har nattevagter. Den rette person vil garanteret ikke blot acceptere men garanteret også støtte dig i, at du udlever din drøm. Personen, der er rigtig for dig, skulle jo i øvrigt gerne forelske sig i dig som person – hvordan I så indretter jeres forhold til at passe til jeres liv, er noget, I sammen finder ud af. Og skulle du møde en fantastisk person, hvor dine arbejdstider ikke fungerer for jer, så kan I jo altid træffe beslutninger om eventuelle ændringer på det tidspunkt. Det kan jo også være, at dine prioriteter helt naturligt ændrer sig af sig selv, når du møder en stor kærlighed – så handler man på det.

Vi kan ikke planlægge hele vores liv forud for at leve det. Vi må handle ud fra, hvordan vi har det i nuet og så huske på, at fleksibilitet er en god egenskab, når vi lever. Det er altid okay, at skifte mening eller fortsætte ned af den vej, vi er på vej ud af – så længe, vi lever ud fra det, der føles rigtigt i øjeblikket og altid søger at være tro imod vores hjerte og de drømme, vi har.

Mange kærlige hilsner,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand