Den seriøse ældre kvinde.

Spørgsmål

d. 07/02 2020 kl. 11:17 - af: Mand, 64 år

Den seriøse ældre kvinde.
Hej Mai,

Jeg er meget skuffet over mange af de "gamle" kvinder, som er herinde. Desværre har jeg erfaret, at Dating.dk åbenbart har vildt mange ældre selvglade kvinder, som tror de er guds gave til den yngre mand. Ca. 80% af dem jeg ellers har kunne matche med, og dermed er på nogenlunde samme alder som mig selv (64 år), vil have en fyr, som i nogle tilfælde skal være 10-20 år yngre end dem selv!!! Det er komplet useriøst her på dating. Hvis kvinderne herinde kun er ude efter en ung mand for sex og som deres "statussymbol", syntes jeg, det er det forkerte sted de befinder sig! - De burde måske prøve Scor.dk eller en anden sexside i stedet for, og dermed lade os seriøse singler være i fred!

DERFOR STOPPER JEG PÅ DATING VED UDGANGEN AF FEBRUAR! - Selv om jeg, efter signende, er en rimelig pæn mand trods mine 64 år, som også har et godt og solidt helbred. Det er ikke svært for mig at møde en sød kvinde i byen, men så snart de opdager, at jeg er så "gammel", som jeg er, skynder de sig at finde på en undskyldning for, at vi alligevel ikke skal ses. Jeg vil ikke falde så dybt, at jeg vil lyve om min alder, for at finde en kæreste.

Med venlig hilsen Tommy

Svar

Kære Tommy

Jeg er faktisk ret glad for, at du skriver til mig. Det er super frustrerende og demotiverende, når man støder på den samme udfordring igen og igen. Og særligt når vi leder efter kærligheden, er det let at ende i en situation, hvor man, efter mange forsøg, begynder at se sig sur på det modsatte køn generelt.

Men det tænker jeg ikke du behøver. I stedet vil jeg her invitere dig til at stille dig selv nogle spørgsmål, som forhåbentlig kan skabe et andet perspektiv og måske lidt mere entusiasme omkring de kvinder du møder. Det kan godt være, mit svar trigger dig, men det kommer altså fra det kærligste sted med det største ønske om at hjælpe dig; så træk lige vejret og læs det igennem et par gange inden du affejer det.

Aldersdiskrimination?


Når jeg læser din tekst, er der nogle ting der springer mig lidt i øjnene. ‘Selvglade’, ‘tror de er guds gave til den yngre mand’, ‘det er useriøst’, ‘kvinderne herinde er kun ude efter efter en ung mand for sex som deres statussymbol’. Alt dette afspejler din holdning til Dating.dk lige nu, hvorfor jeg så godt forstår, du vælger at stoppe dit medlemskab. Men det der også står i din tekst er, at kvinder, du møder i byen, også skynder sig at finde på en undskyldning, så snart de opdager, at du er så “gammel”. Altså oplever du overalt omkring dig, noget der føles som aldersdiskrimination. Jeg vil ikke sige til dig, at dette fænomen ikke eksisterer, for det gør det i allerhøjeste grad i det samfund vi lever i. MEN:

Kærligheden er altså ikke umulig at finde, bare fordi man er 64 år - særligt ikke hvis man er pæn, og tager sig godt af sig selv, således at man har et godt helbred. Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at spørge dig selv: kunne det mon være, at du har en forudantagelse om, at kvinder vil afvise dig på grund af din alder, allerede inden du tager kontakt til dem? Hvis dette er tilfældet, vil det helt sikkert øge sandsynligheden for, at det er det sker; enten grundet din opførsel eller fordi din overbevisning, vil få dig til at søge at bevise, det er sandt. Sådan fungerer vores hjerner nemlig: Når først vi tror på noget og har en særlig overbevisning, søger vores hjerne hele tiden at verificere det som en sandhed. På den måde har du altså for meget fokus på det, du ikke vil have, snarere end på det du godt kunne tænke dig. Måske det endda er årsagen til, at du støder på profiler, der leder efter yngre mænd. Og er du nu også sikker på, at de gør det? Står det skrevet på alle disse kvinders profiler, at de søger 10-20 år yngre mænd, eller er det noget, de direkte fortæller dig? Jeg bider lidt mærke i, at du skriver, de kvinder du møder, finder på en ‘undskyldning’ for at I ikke skal ses, når de hører din alder. Kunne det tænkes, at det kvinderne siger, ikke er en undskyldning?

At tiltrække den rette


Jeg er godt med på, at du er frustreret i øjeblikket, og at du ved, hvad du ikke gider. Men ved du nu også, hvad det er for en kvinde og hvilket form for forhold, du ønsker dig? Hvis ikke, kan det være, det ville være godt for dig at fokusere på, hvad det er, du søger, så du begynder at lægge mærke til, når du møder denne slags kvinder. I forlængelse heraf kunne denne artikel i øvrigt måske være god for dig at læse.

Når først du ved, hvilken kvinde og hvilket forhold du godt kunne tænke dig, bliver det lettere at forestille sig hvilken mand, en sådan person leder efter, og så handle ud fra hvordan man tiltrækker hende. Jeg har nemlig lidt en fornemmelse af, at du i øjeblikket ikke tror på, at du kan finde kærligheden - at det på en eller anden måde er umuligt for dig. Men jeg tror på samme tid også, at det vil ændre sig totalt, hvis bare du bliver opmærksom på, hvilken kvinde du søger.

Det er ikke nødvendigvis fordi du skal ændre hvem du er; i stedet tænker jeg, det handler om, hvordan du møder kvinder. Er du charmerende, har du god energi, er du optimistisk og livsglad? Hvis man møder nogen med en lys og dejlig energi, bliver alder tit ret underordnet. Måske man har en idé i sit hoved om, hvor gammel den perfekte person er, men helt ærligt så ved de fleste, at denne forestilling ryger direkte ud af vinduet, hvis vi møder en person, der får os til at grine, som inspirerer os, og har et dejligt smil + lidt glimt i øjet. Alder er bare et tal. Det er hvordan vi bærer os selv, der betyder noget. Særligt når man er blevet rigtig voksen.

Kærlighed til dig


Helt ærligt Tommy så synes jeg, det er helt fint, hvis du melder dig ud af Dating.dk. Men når det så er sagt, så tænker jeg, det er fjollet at gøre, hvis det er af de forkerte årsager. Yes, onlinedating kan være overfladisk, men når alt kommer til alt, så er det bare et redskab, vi har, til at komme i kontakt med flere nye mennesker. Det er en indgangsvinkel, men man skal stadig mødes i virkeligheden og klikke der - det er jo det, der tæller.

Hvis du møder nok kvinder i din dagligdag i virkeligheden, til at du ikke har brug for at øge antallet af kvinder, du connecter med, så synes jeg da, det er fjollet at spilde penge på et online medlemskab. Hvis du dog ikke møder så mange kvinder, som er single, der hvor du bor, så synes jeg du skal overveje, om noget i din tilgang kunne ændres, så du får en anden oplevelse med netdating.

For mig at se har du hidtil haft for meget fokus på de kvinder på dette site, som du ikke vil have. Det er direkte fjollet at beskæftige sig med kvinder, der på sin profil direkte skriver, at de er interesseret i en anden målgruppe end din - og blive vred over det. Forestil dig hvad du kunne gøre med al den energi, du hidtil har brugt på at være frustreret over mennesker, der ikke er rigtige for dig. Der er SÅ mange mennesker på dette site - der skal helt sikkert også nok være en skøn kæreste til dig - såfremt det er hende, du kigger efter! Tag din magt tilbage ved at styre din energi det rette sted hen. På engelsk har vi et udtryk, der lyder: What you resist, persists ..because where attention goes energy flows (det du modstår, består ..fordi energi flyder til de steder, du giver din opmærksomhed). Det er et af mine yndlings udtryk, fordi det er sandt.

Hvad enten du fortsætter her på Dating.dk eller ej, så håber jeg, dette var en hjælp, og ønsker dig al mulig held og lykke i din jagt efter kærligheden.

Kærlig hilsen,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand