Skal manden skrive først og kun med én af gangen?

Spørgsmål

d. 21/02 2020 kl. 20:39 - af: Mand, 64 år

Skal manden skrive først og kun med én af gangen?
Hej.
Jeg har været medlem et år, har skrevet til en del og også mødt nogle kvinder, men uden den store succes. Det er for mig meget fair at man trykker på "interesseret" - ellers er der vel ingen grund til at gå videre? Men nogle kvinder skriver, at de ikke kan bruge interessen til noget - hvis vi vil noget så skriv!? Andre svarer, at de allerede skriver med én og derfor ikke kan engagere sig yderligere. Det er måske bare for at slippe af med mig, men tankegangen er mig noget fremmed. Man kan skrive sammen i ugevis og sige fra efter at have set den anden i 10 sek. Hvorfor skal man så lægge alle sine æg i én kurv? Det er næsten altid mig, der tager initiativet og jeg gider snart ikke mere, men giv mig et godt råd!
Vh. Michael 64 år

Svar

Kære Michael,

Jeg kan godt følge dig i din tankegang. Du kommer fra et meget rationelt og mandligt perspektiv: Interesse-knappen giver mening, og det er en fin måde at signalere, man gerne vil snakke på - rent funktionelt fungerer den altså meget fint. På samme måde tænker du også om det her med, at man fint kan snakke med flere mennesker på én gang, mødes, og så se om det er noget eller ej, hvorefter man kan tage stilling.

Faktisk er det lidt denne tilgang, jeg anbefaler. Alt for ofte er grunden til, at vi er single i mange år, at vi ikke møder nok nye mennesker. Det er netop det, netdating kan hjælpe os med. Dog sker det ofte, at vi optages for meget af et menneske, der ikke er rigtigt for os og bliver hængende der - simpelthen fordi vores forhåbninger skyder i vejret for hurtigt og fordi vi ikke møder nok nye mennesker til at mærke, at vi har mange andre muligheder. Tilgangen, du beskriver og som jeg anbefaler, er dog en tilgang med udgangspunkt i logik. Eftersom hjertet ofte er styret af følelser - særligt hos kvinder - er det nok især derfor, du oplever, at mange af kvindernes fremgangsmåde ikke giver mening for dig.

Process vs. kærlighed


Ud fra din henvendelse lyder det som om, du gerne vil snakke om brugernes måde at anvende sitet på, da du finder nogle oplevelser omkring dette frustrerende. Jeg kan godt forstå, det er irriterende at støde på blokeringer igen og igen. Men eftersom vi ikke kan ændre andre menneskers adfærd og præferencer, da det ligger ud over vores kontrol, er det fjollet at fokusere på. Vi er dog selv herre over vores egen tilgang og indsats, og derfor er det det, jeg vil rådgive dig om her.

Som jeg læser din besked, lyder det som om, du gør de rette ting for at øge dine chancer for at finde kærligheden i forhold til din onlinedating-process. Du skriver til flere kvinder, vil gerne mødes hurtigt, og gør en indsats. Dog kommer jeg også til at overveje, om du mon, som følge af at ville være effektiv, kunne være for praktisk / mekanisk / generel i dine beskeder, og om dette måske er årsagen til dine udfordringer. Der er helt sikkert mennesker, der helst skriver med én person af gangen. Men selv hvis vedkommende foretrækker dette, og allerede snakker med en anden person, så er det svært ikke at blive bare en lille smule interesseret, hvis man modtager en besked, der får én til at smile. Derfor tænker jeg, du måske ville opleve en stor effekt ved at arbejde med måden hvorpå, du åbner op for en samtale med en ny kvinde.

Din tilgang til dating lyder som sagt virkelig fin - men det er stadig vigtigt at holde sig for øje, at dating også gerne skal være sjovt. Om end det er godt at huske på sit mål om at få en kæreste, så er det også vigtigt ikke at glemme, at det du søger er connection og kærlighed. For at dette kan opstå, må der være kemi, hvilket skabes ved at være til stede i de interaktioner, man har. Det er ikke nødvendigvis rationelt, og kan ikke fremprovokeres gennem en særlig form for process; men skal komme helt naturligt. Med andre ord: Kvantitet og målrettethed gør, du vil møde flere kvinder, men kvalitet, opmærksomhed, charme og flirt, er det der skaber tiltrækning, interesse og - i sidste ende - kærlighed. For at en kvinde skal fatte oprigtig interesse for dig, må hun føle, at der er en eller anden form for gnist; at du er sjov, charmerende, sød, lidt kæk måske. Det er det, der vil få hende til at skrive tilbage - hvad end hun så ser en anden eller ej.

Kæreste kurs og beskeder retur


Grundet ovenstående tænker jeg, det måske ville være en god idé for dig at tage presset på at finde en kæreste lidt af ved at gøre dét, at lære interessante kvinder at kende, til dit fokus. I stedet for at det mål, du har for øje, er at finde en kæreste, er dit mål altså i stedet blot at lære kvinderne, du skriver med, at kende. Jeg tænker, dette vil betyde, du kan være mere afslappet i din tilgang og hvile mere i nuet, på en måde der også gør dig mere åben. Dette er ofte den bedste tilgang og tilstand til at blive forelsket. Samtidigt forestiller jeg mig, det også vil kunne ændre følelsen bag og tonen i dine beskeder.

Jeg ved ikke hvordan, du henvender dig til de kvinder, du rækker ud til, men er vi meget opsatte på at komme fremad (og hen til et mål ude i fremtiden), så er vores energi mange gange lidt insisterende eller tvingende. Kunne dette måske være tilfældet for dig? Afhængigt af dine beskeder, vil en kvinde enten have lyst til at snakke mere med dig eller ej - åbenhed, nysgerrighed og humor er alle ting, der typisk efterlader én med en følelse af interesse. En mere praktisk eller generel besked har typisk ikke samme effekt. Er målet ikke er at ‘få’ en kæreste, men at komme tæt på den skønne kvinde, kræver dette omhu, personlighed og nysgerrighed; alt sammen elementer, der er med til at skabe interesse - og forelskelse. Det er det, jeg tror, det vil være godt for dig at dele mere af, når du tager kontakt til en ny kvinde.

Sådan får du kvinder til at skrive til dig


Jeg kan godt forstå, det er frustrerende, hvis man altid skal være den, der tager kontakt første gang, og nej det behøver ikke altid være manden, der skriver først. For at afhjælpe denne situation, tænker jeg, det måske vil være godt for dig at læse denne artikel omkring hvordan du sætter en god profil op og ligeledes denne artikel omkring profilbilleder. Din profil er ofte dit førstehåndsindtryk, hvor folk enten får lyst til at skrive til dig eller ej. Derfor kan det ofte godt betale sig at investere lidt tid i at få den til at være fin og afspejle dig.

En anden ting du kan gøre for at modtage flere beskeder, er at blive aktiv på den nye funktion ‘debatten’. Ved at deltage aktivt, kan du vise, hvem du er - og samtidigt vil du også få mulighed for at connecte med kvinder på en måde, hvor I måske forenes gennem noget, I har til fælles, snarere end fordi du tager initiativ til en besked. Vis kvinder hvem du er - og vær’ samtidig nysgerrig på dem. Jeg tænker, det er det, der vil åbne op for dejlige interaktioner, der kan føre til stor kærlighed.

Du lyder som en velovervejet mand, og jeg er sikker på, der helt sikkert nok skal være en heldig kvinde derude, som er rigtig for dig. Nyd derfor din tilværelse og rejsen hen til hende, i stedet for at være frustreret over at du ikke har mødt hende endnu.

Held og lykke til dig.

Kærlig hilsen,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand