Videre efter første gode date.

Spørgsmål

d. 15/05 2020 kl. 08:58 - af: Mand, 58 år

Videre efter første gode date.
Hej Mai. Jeg undres over, hvor relativt let det er at komme på en date med selv virkelig kønne kvinder, have flere timers rigtig god, grinene og personlig snak. Men når jeg efterfølgende udtrykker at jeg gerne vil ses igen, er der bare lukket. Jeg fornemmer, at jeg måske er røget i "venskabs-fælden", men jeg har også udtrykt at jeg finder dem tiltrækkende. Hvad mon der lige sker - er jeg ikke mystisk nok?

Hilsen fra den undrende.

Svar

Kære Jørgen,

Hvor er det dejligt at du har success med at finde interessante og kønne kvinder, at tage på date med. Uden mere baggrundsviden er det dog svært for mig at fortælle dig den præcise årsag til, hvorfor disse dates ikke har ført til noget videre. Dog nævner du selv nogle mulige årsager, og derfor vil jeg rådgive dig med afsæt i disse.

Flirt?


Når det kommer til kærlighed, skal der være kemi til stede, men der skal også være tiltrækning og spænding. Du skriver at du fornemmer, at du måske er endt i ‘venskabs-fælden’. Derfor tænker jeg, at det måske kan være en god idé for dig at fokusere på det her med at flirte. Èn ting er nemlig at udtrykke, at du finder en kvinde tiltrækkende. En anden ting er at vise det, eller skabe spænding mellem jer. I denne artikel har jeg skrevet om mange af de elementer, som indgår i det med at flirte. Her kan du finde tips til, hvad du kan gøre for at skabe spænding mellem jer på mange forskellige måder. Overordnet kan du tænke på flirt, som det, at du viser en person at du godt kan li’ hende, f.eks. ved at lave en ”drillende udfordring”, som skaber en form for ‘ping pong’ mellem jer. Det er ikke en alvorlig udfordring du skal stille op - men blot noget der fremstiller dig med et glimt i øjet. Ved at flirte fremstår vi mange gange også mere selvsikre og modige, hvilket jo er gode kvaliteter som ofte får os til at virke mere tiltrækkende.

Et aktivt valg udstråler selvtillid


Hvis du ofte lander i den her ”venne-zone”, kan det også være godt at overveje, hvilken energi du tager med dig når du er på date. Kan det mon tænkes, at du på en date med en køn kvinde udstråler en form for overraskelse over at hun finder dig interessant? Hvis dette er tilfældet, kan det godt være årsagen til at hun mister interessen og ikke er interesseret i, at I lærer hinanden bedre at kende efter første date. Vi vil alle gerne finde en kæreste der vælger os, og som ikke bare er sammen med os, fordi han eller hun føler taknemmelighed over at have nogen at være kæreste med. Det er derfor vigtigt at den kvinde du møder, føler at du vælger hende - blandt mange muligheder - netop fordi hun er den hun er. Du kan læse mere om dette, og om hvordan du bliver mere ’mystisk’ for det modsatte køn og øger din tiltrækningsværdi, I denne artikel .

Når vi dater, er vi for det meste interesseret i at lære hvem hinanden er. Det kan vi kun gøre hvis personen vi date tør være tro mod sig selv. Nu ved jeg ikke, om du har en tendens til at gå på kompromis med dig selv eller at undlade at udtrykke dine sande meninger - men hvis du gør, kan du læse mere om hvordan du undgår dette, i artiklen her.
Ofte kan det være en god idé at turde tage initiativ og vise beslutsomhed, f.eks. ved at vælge hvor I skal mødes eller foreslå, hvad I skal lave. Mange gange er det nemlig godt, hvis kvinden ser at du tør tage initiativ. Selv hvis du ikke vælger rigtigt i forhold til hvad din date godt kan li’, så viser du hende nemlig at du ikke er bange for at træffe en beslutning, og du viser at du er engageret.

Jeg ønsker dig held og lykke i din søgen efter kærligheden, og håber at mine råd kan hjælpe dig.

Kærlig hilsen
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand