Den frustrerede

Spørgsmål

d. 06/04 2019 kl. 21:09 - af: Kvinde, 30 år

Den frustrerede
Jeg skriver til dig da jeg har skrevet og snakket med en fyr siden november, men endnu ikke mødt ham. I løbet af den tid har han ifølge ham haft en far i koma i december, i januar mistede han ham og i sidste måned fundet ud af at han har en datter mere i New York.
Han har altid en undskyldning for ikke at mødes bla. siger han at han har en hård tid.
Jeg slettede mig selv som plusprofil, men det har han ikke.
Han siger at han mener det seriøst med mig. Tror du at jeg kan stole på ham for jeg vil virkelig gerne ham?
Hilsen Anita

Svar

Kære Anita,

Nu ved jeg ikke, hvad det er for samtaler dig og denne mand har haft, men umiddelbart er min tanke, at det er en ret stor ting, at slette sig selv som plusprofil, hvis du gør det på baggrund af en mand, du endnu ikke har mødt. Jeg kan godt forstå, du gerne vil stole på denne mand, og jeg siger ikke, at han ikke siger sandheden. Men jeg tænker, at det vil være en god idé ikke at binde sig for tidligt til en mand, man ikke kan være sikker på, hvis man gerne vil have en kæreste. For at blive kærester med en person, skal man lære vedkommende at kende - det kræver, at man møder dem i virkeligheden. Ellers er man jo bare pennevenner.

Snarere end dette er et spørgsmål om, hvorvidt denne mand siger sandheden eller ej, ville jeg, hvis jeg var dig, spørge mig selv om, hvad det er, jeg ønsker mig i et forhold og så se på, hvad denne mand bringer til bordet. Det er let at fantasere og skabe en forestilling om en mand i sit hovedet, hvor han får lov til at være prinsen på den hvide hest, men er det nu også, det han viser dig? Hold et skarpt fokus på hvad der er realitet, og hvad der er ønsketænkning. Selv hvis alle disse ting, denne mand fortæller dig, er sandfærdige, så har han jo stadig ikke haft tid til - eller har i hvert fald ikke prioriteret - at sætte tid af til at møde dig. Om end der har været mange ting i hans liv - så er november alligevel 5 måneder væk. Det er ret lang tid tænker jeg, hvor man ikke har haft en fri eftermiddag. Hvis ikke han i disse 5 måneder har kunnet finde en enkelt eftermiddag til at møde dig, er det så realistisk at skabe et forhold med ham lige nu?

Timing er en vigtig ingrediens, når det kommer til at finde en kæreste. En person kan være helt perfekt for os, men stadig være hundrede procent forkert for os, hvis ikke de, på det tidspunkt vi møder dem, har plads til os i deres liv. Det er ofte de sværeste mennesker at slippe, for det er svært at slutte fred med at lukke en romance, hvis ikke vi selv føler, vi har valgt det, eller vi ikke har fået lov til at leve den ud. Men ikke desto mindre, spilder vi vores tid, hvis vi bliver hængt op et sted, hvor der ikke er nogen fremtid for os.

Mit råd til dig i denne situation er derfor; Hop du igen tilbage på din plusprofil, og se hvad der ellers er derude. Enten må denne mand komme ind i kampen for alvor, eller også må du finde én, der kan give dig, det du ønsker. Du behøver ikke engang lukke relationen med denne mand ned, hvis du føler, du stadig kan skrive med ham og se tiden an, samtidigt med at du er åben for at møde nye mennesker. Men jeg vil ikke råde dig til at stoppe din jagt efter en kæreste, før du har mødt én, der behandler dig godt, og som opfylder de behov, du har i en kæreste. På denne måde signalerer du, at du ikke er villig til at gå på kompromis med den form for forhold du ønsker dig, og at ham du dater, således er nødt til at møde den standard for at blive din kæreste. Hvis ikke han kan det, er der en anden mand, der vil. I sidste ende vil dette valg hjælpe dig videre til et forhold, hvor du får det du ønsker dig. Det kan godt være, det er trist at skulle give slip på forestillingen om denne mand, du har skrevet med, men du fortjener mere end en fantasi eller løfter om fremtiden. Du fortjener at opleve kærlighed og at blive behandlet rigtig godt af en sød fyr, der har plads til dig i sit liv.

Mange kærlige hilsner,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand