Intet svar.

Spørgsmål

d. 08/05 2019 kl. 09:47 - af: Mand, 33 år

Intet svar.
Hej Mai. Jeg synes det er svært at finde én at være sammen med, når folk ikke svarer, og når man sætter sin profil op kommer der ikke nogen svar? Kun nogen personer, hvor der ikke står noget, eller ikke er noget foto af dem. Det er bare luft jeg får, og når der så er nogen som går ind på min profil, så gør de ikke noget. Hvorfor er folk her på dating.dk, når de ikke ønsker og svare dem som skriver eller give mig og andre der gerne vil muligheden for at finde sammen. Men hvad gør jeg galt?

Mand, 33 år.


Hej Mai. Jeg har flere gange oplevet, at når jeg har skrevet til en profil, så kommer der intet svar retur. Jeg tænker, at havde jeg henvendt mig til samme person på en café el.lign så havde vedkommende svaret mig på min henvendelse. Jeg har nogle gange henvendt mig lidt humoristisk, da mange ( kvindelige profiler ) netop værdsætter humor. Mange gider heller ikke bare et " hej" så jeg skriver altid en lille tekst, sobert selvfølgelig. Jeg finder det lidt frustrerende, at der ingen respons er, og mister lidt lysten til at skrive til evt. profiler jeg finder spændende. Har du et hint til hvordan man skal henvende sig ?

Hilsen Mand, 54 år.

Svar

Kære begge to,

Da I begge henvender jer med samme emne - og ikke som de eneste i øvrigt - tænkte jeg, jeg ville svare jer samtidigt.

Jeg kan virkelig godt forstå, det er super frustrerende, når man skriver til en person, og der ikke kommer svar. Særligt når man har lagt kræfter i at kreere en god besked. Det er både sårbart og modigt at skrive til en ny person, og det kan let føles som en afvisning, når man ikke får svar, men det må I på ingen måde tage personligt. For det er nemlig sådan, at om end alle på dette site leder efter kærligheden, så ved man ikke, hvor de præcis er i deres liv, når de modtager en besked. Det kunne jo være, de lige havde mødt en interessant person, de var ved at udforske, eller der var en anden grund til, de ikke alligevel var til rådighed.

Mit råd til jer begge er, at se online dating som om, det er den øverste af en tragt. Det handler om - ikke blot at udvælge enkelte personer, man går all in på - men snarere om at skrive til mange, man kunne finde interessante. Dette betyder ikke, du skal kontakte folk, du ikke finder interessante, men skriv til dem der kunne være interessante, og ikke blot dem du helt sikkert finder interessante. Næste del er så at lære disse kvinder lidt at kende via chat, hvilket kan være dit filter før du tager en samtale med dem, du synes måske kunne være noget. Derefter kan man så invitere de kvinder på dates, som man gerne vil lære at kende. Det er ikke fordi du skal se mange kvinder på samme tid, men du kan godt åbne op for, at snakke med mange kvinder. Disse samtaler vil ikke bare give dig en bedre idé om, hvilken kvinde du godt kunne tænke dig, og hvilke egenskaber der er vigtige for dig i en partner. Det vil også øge sandsynligheden for, at du møder den helt rette kvinde. Og du kan jo til enhver tid parkere samtaler med andre kvinder, når du er kommet i kontakt med én, du begynder at have følelser for, og gerne vil udforske dybere.

Hvis du ser det her med online dating som et redskab til at lære mange kvinder at kende, for så at filtrere ned til den rette behøver du ikke spekulere mere i en person, efter du har skrevet til dem første gang - før du får et svar retur. Det tager som bekendt to, for at få kærligheden til at spire, og du kan vitterligt ikke gøre mere end at signalere interesse, for at starte en samtale. Så er bolden på modsatte banehalvdel, men personen kender dig ikke, skylder dig ikke noget, og kan være optaget af andre ting, der gør at hun ikke svarer. Hendes mening bør derfor heller ikke tillægges megen værdi, før du er begyndt at snakke med hende. Hvis du kun skriver til én eller et par enkelte kvinder for derefter at stoppe op, og vente, vente, vente, vente; giver du din magt væk. Du kan nemlig ikke styre, om du får svar eller ej. Det eneste du er i kontrol over, er dig. Så fortsæt din jagt indtil du finder det, du søger. Giv dig selv et skulderklap, hver gang du skriver til en ny person, da dette betyder, at du holder kursen imod kærligheden ved fortsat at arbejde på at finde den.

I forhold til det her med, hvordan man bedst tager kontakt, så synes jeg, det er rigtig fint at skrive en lille tekst, og humor er helt sikkert en god idé. Men igen, hvis man ikke skriver til mange kvinder, kan man måske også komme til at virke for omhyggelig og nærmest omsluttende i en besked. Det kan svare lidt til, at man i en bar går op for at tale med en kvinde, og ikke signalerer, at man på et tidspunkt har tænkt sig at gå igen. Det kan få kvinden til at frygte, man kaprer hendes aften, hvis hun eksempelvis var afsted med sin veninde. Det er altså godt at vise interesse og starte en samtale - men så må man give plads til, at hun kan læne sig frem, hvis hun har lyst. Du kunne derfor overveje blot at kommentere på et billede, eller noget hun skriver på sin profil. Gør det evt. på en flirtende måde, en sjov måde eller på en måde hvor du deler en interesse og så stiller et spørgsmål. Til en start behøver investeringen ikke være så stor, det handler mere om, blot at etablere kontakt og begynde en samtale. Hvis hun er interesseret og stadig i gang med at lede efter kærligheden, skal hun nok vende tilbage.

Endeligt vil jeg sige, at profiler naturligvis betyder rigtig meget - det samme gør de billeder, du vælger hertil. Måske det vil være en hjælp at læse artiklen Sådan skaber du en god profil eller at det vil være værdifuldt for dig at få tips til at udvælge billeder til din profil.

I gør begge det helt rigtige ved netop at være aktive i jeres kærlighedsliv - opgiv ikke håbet. Det skal nok komme.

Rigtig meget held og lykke til jer begge.

Mange kærlige hilsner,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand