Skal jeg skrive på min profil at jeg er førtidspensioneret?

Spørgsmål

d. 06/06 2019 kl. 12:57 - af: Mand, 43 år

Skal jeg skrive på min profil at jeg er førtidspensioneret?
Hej Mai,
Jeg er førtidspensionist, hvilket jeg selv ser som et stort minus, og kan ikke finde ud af, om jeg bør skrive dette i min profil? Jeg fungerer optimalt i dagligdagen, men jeg vil gerne være ærlig.
Kh Lasse

Svar

Kære Lasse,

Jeg opfordrer altid til ærlighed - man kommer altid længst med sandheden. Men når det så er sagt, så er ærlighed ikke det samme som at ‘over-dele’ information med folk, der endnu ikke kender dig. Hvis du selv føler, du har rigtig meget at byde på, men at denne information i din profil, vil betyde, du får færre henvendelser, så ville jeg ikke skrive det ind. Det er ikke fordi, du skal lyve heller, men jeg ville, hvis jeg var dig, give personer en chance for at lære mig at kende, før de får denne slags informationer.

Når vi møder en person i virkeligheden, render vi ikke rundt med et stort skilt, der viser hvad vores job er. Vi bliver tiltrukket af et andet menneske baseret på deres udtryk, deres energi, deres smil mm. og derefter åbner vi en samtale, hvorved vi kan lære dem lidt at kende. Du behøver ikke ændre disse vilkår, blot fordi du møder en person på nettet. Lad i stedet personer danne sig et indtryk af dig baseret på din personlighed snarere end på dit erhverv. Så kan du altid dele disse informationer med de personer, du skriver med, når det naturligt kommer op. Måske det fylder en del i dit liv, at du er førtidspensionist, men husk på at du er meget mere end blot førtidspensioneret. Du er en mand med interesser, med et socialt liv og alt mulig andet.

Held og lykke til dig.

Kærlig hilsen,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand