Forvirrende kvinder

Spørgsmål

d. 21/06 2019 kl. 10:52 - af: Mand, 43 år

Forvirrende kvinder
Kvinder er så forvirrende. De siger, de gerne vil finde kærligheden, men så har de alle de her krav man skal opfylde. Og de siger også, at de gerne vil have en mand, der giver dem modstand, men når man står imod, bestiller de ikke andet end at fortælle én, om alle de ting man gør forkert. Det er umuligt at leve op til alt det man skal, og når man kun får skæld ud hele tiden, mister man lysten til og troen på, at man kan finde en dejlig kvinde. Hvad skal man gøre?

Svar

Kære dig.

Jeg kan godt forstå, du er forvirret. Mange kvinder er super skarpe i deres fremtoning. De virker som om, de ved præcis, hvad de gerne vil have, og kan så fungere lidt ligesom en mejetærsker i den måde, de får kommunikeret på. Ligeledes kan de også komme til at fremstå som små forkælede prinsesser, der ikke får deres vilje, når man er uenig eller modsætter sig det, de beder om - på trods af det faktum, at de selv efterspørger en stærk partner, der ikke bare føjer dem. Det kan derfor let komme til at virke som om, man ikke kan vinde, når det kommer til kvinder.

Men der er heldigvis håb forude, for selvfølgelig kan man vinde med kvinder. Her har du lidt enkle råd til at forstå, hvad der foregår i en kvindes hoved, og til hvad du kan gøre i situationer, hvor hunkønsvæsner virker komplicerede. Ja, der er visse standarder, mange kvinder efterspørger, og ja, kvinder har en tendens til at være svære at forstå eller at nå ind til - set fra en mande-synspunkt - men dette er blot fordi, der er forskel på de to køn.

“Hvorfor har du brug for at høre, jeg synes, du er smuk/ dejlig /skøn? Du ved det jo godt allerede?" (...jeg sagde det i sidste måned) “Hvorfor fortæller du mig ikke bare, hvor du gerne vil hen og spise, hvis du allerede ved det?” (så jeg ikke behøver, gøre noget forkert) “Jeg forstår ikke, hvorfor du bliver ked af det, kan du ikke bare fortælle mig, hvad jeg skal gøre, så du ikke begynder at græde?” (det virker helt ulogisk med denne stærke reaktion, hvad foregår der?!) Måske du har stået i en af disse situationer - eller de minder om noget, du har oplevet? Det er nemlig sådanne situationer, der ret så tit opstår mellem mænd og kvinder.

Der er særlige ting, som mange kvinder sætter pris på, der bare ikke er noget, mange mænd naturligt tænker på, eller som som nødvendigvis giver mening for mænd. Men lad mig fortælle dig, at der er meget få ting, der føles så godt for en kvinde, som bekræftelse fra hendes partner gør - eller i den tryghed, hun kan finde hos sin mand, når han er rolig, mens hendes bølger går højt. At være en kvindes mand betyder, du er hendes sikre havn, hendes faste klippe, hendes tilflugtssted, når verden virker urimelig. Og uanset om du står overfor en benhård karrierekvinde, eller en house mama, så vil dette behov efter kærlighed og en tryg favn være den samme - hvorfor dette er nøglen til at blødgøre og tackle en kvinde.

Kvinders følelser går op og ned på en anden måde end mænds følelser gør det. (Halvdelen af gangene ved vi måske endda ikke selv, hvorfor vi bliver vrede, kede af det, frustrerede mm.) Der er ikke altid nødvendigvis en rationel grund til vores følelser, men ikke desto mindre, så er de der. Og tro mig, jeg forstår godt, hvorfor det er svært at vide, hvordan man skal tackle en ‘hård’ kvinde, for det kan virke virkelig skræmmende. Men under det hårde ydre, er de fleste kvinder ret bløde og sårbare. Det handler bare om, at vide, hvordan man får hende ind i den tilstand.

Så hvordan håndterer man en kvinde, når hun hendes adfærd ikke giver mening eller hun er vred / ked af det /frustreret m.m.?

1. Du accepterer, at du ikke kan forstå, hvorfor hun reagerer, som hun gør, men du dømmer hende ikke.

2. Du bliver ikke bange for hende, så du forlader hende ikke bare (ligegyldighed eller en mand, der løber væk, er det værste, du kan gøre i den situation).

3. Du stoler på dig selv, forbliver rolig og begynder ikke at diskutere med hende, hvis hun råber eller græder (for det vil ikke give mening at diskutere med hende, mens hun stadig er styret af sine følelser).

4. Du tager styringen ved at guide hende ned i hendes krop. Det kan du gøre ved at få hende til at grine, ved at give hende et knus eller måske danse med hende. Hvis hun er ked af det, så bare hold om hende - selvom du ikke forstår, hvad der foregår - indtil, hun begynder at have det okay igen.

5. Når hun er rolig, så spørg hende kærligt om årsagen til hendes reaktion, hvis der er behov for det. (Nogle gange vil det, at du har beroliget hende være nok - særligt hvis situationen ikke havde noget med dig / jer at gøre.) Vær nysgerrig og lyt til det hun siger, når hun forklarer, hvorfor hun er vred /sur/ frustreret, snarere end at gå i forsvarsposition, hvis hun er sur på netop dig. Forhåbentligt kan hun udtrykke sig klart, uden at angribe dig og din personlighed. Hvis du kan høre, hun angriber din personlighed, så bed hende i stedet udtrykke, hvad det er i denne situation (snarere end dig som person), hun er træt af, da dette giver jer mulighed for at løse problemet.

At følge disse steps, mens du bevarer roen, er ofte det, kvinder efterspørger, når de tænker på en stærk mand og på at opleve modspil. Du bevarer roen, du lytter, du er til stede, men du giver hende ikke ubetinget ret, hvis ikke det giver mening. Man må gerne være uenige, men det handler om at skabe tryghed og ro i situationer, der ellers kunne løbe op i en spids. Dette vil give hende mere tillid til og større respekt for dig, men det vil også øge hendes kærlighed og påskønnelse for dig. For dette betyder nemlig, du er hendes trygge havn - selv hvis hun er ked af noget.

I forhold til det her med at opleve, at du får at vide, at du ikke gør tingene godt nok, så spørg hende, hvad der ville hjælpe hende. Mange gange forventer kvinder, at mænd er tankelæsere, hvilket på ingen måde er fair, og her hjælper det altså bare at spørge. Måske det vil hjælpe hende, hvis du sender en besked til hende i løbet af dagen, eller hvis du tager initiativ til at arrangere jeres dates. Disse ting kan hun ikke forvente, du ved, medmindre hun kommunikerer det til dig (om end, det er ting, mange kvinder sætter pris på). Du kan med fordel også se, om du kan pejle dig ind på hendes kærlighedssprog, da dette vil gøre det meget lettere for dig, at opfylde hendes behov. Du kan lære omkring de 5 kærlighedssprog i artiklen her.

Hvis du er ret lost, så brug evt. de følgende tre ‘retningslinjer’

❤️ Når jeg klager, så stå i din maskuline power og vis mig, du elsker mig.

❤️ Når jeg er gnaven, så giv mig kulhydrater (eller en proteinbar, hvis jeg er på ‘diæt’).

❤️ Når jeg trækker mig væk uden grund, så tag fat i mig og hold om mig - og hvis jeg græder, så bliv der, indtil jeg holder op.

Endeligt vil jeg sige, at man naturligvis ikke skal finde sig i hvad som helst. Hvis du oplever en kvinde, der hele tiden er urimelig, og som ikke får dig til at føle dig værdsat, så er der selvfølgelig også situationer, hvor det er bedst at gå. Men prøv med disse tips først. Du vil blive overrasket over deres effekt.

Mange kærlige hilsner,
Mai
Tilbage til brevkassen

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand