Thomas og Sarah

Min mand og jeg vil bare gerne fortælle jer vores lille histore/rejse om vores møde.
Vi mødte hinanden gennem Dating.dk en tirsdag aften i marts 2012. Vi mødtes på en bar og tog et par øl og et slag bordfoldbold og Thomas (min mand) fortalte mig flere gange at han ikke troede på at man kunne møde en kæreste på nettet.

Vi faldt dog hurtigt for hinanden og den efterfølgende fredag tog vi en tur i cirkus - og derefter har vi faktisk set hinanden lige siden. Efter kun 5 måneder valgte vi at flytte sammen. Og som kærester nu gør vendte vi også vores holdninger om bryllup og det at blive gift. Thomas var meget imod ægteskab og hans ord lød "man bliver gift bare for at blive skilt igen" hver gang vi snakkede om det. Men fredag d. 06.09.2013 var vi en tur til fredagsrock i Tivoli og under en tur i forlystelsen Minen, faldt han på knæ og friede til mig - med de ord, at det skulle ske dagen efter (7-9-13). Uden at tøve svarede jeg ja og dagen efter (12 timer senere) stod vi som et ægtepar på rådhuset.
6 måneder senere finder vi ud af at jeg er gravid, og vi venter nu vores første barn til november.

Med det vil vi bare sige tak - og det kan lade sig gøre. Det virkede for os. Så vi kan varmt anbefale Dating.dk til de danske singler.

Mvh Thomas og Sarah

Gift i 2013

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand