Lars og Gitte

I 2000 blev jeg skilt fra min kone og desværre også mine to dejlige børn. Jeg blev vist også fyret og sad i et hus, jeg ikke kunne betale.

Som de fleste andre mennesker, havde jeg lyst til at dele livet med et menneske. Man kunne selvfølgelig gå i byen og se om man kunne score, men i alder af 38 og en lille by som Sønderborg, var det svært, ikke at falde over skoletasker på værthusene. Det var jeg sgu for gammel til.

Min store passion var på det tidspunkt IT og naturligvis var jeg opmærksom på portaler som f.eks. Dating.dk. Jeg oprettede en profil, hvor jeg præsenterede mig som drømmefyr og svigermors drøm, - og det fik jeg ikke en ski’ ud af. Så prøvede jeg at søge efter mænd på min egen alder og bopæl, for at se, hvad DE egentlig skrev om sig selv… De var alle enten overlæger eller astronauter og yderst velhavende (mon dog).

Så jeg ændrede min profiltekst med henblik på, at være ærlig - jeg forsøgte at skrive både de positive, men også de negative ting. Jeg besluttede at skrive til dem jeg realistisk set, mente, at der var noget for mig, ikke bare hvem som helst.

En af dem jeg skrev lidt frem og tilbage med, var Mariehønen123. Efter et par beskeder frem og tilbage på Dating-portalen, gik vi over til at skrive på mail. Efter ca. en måneds tid mødtes vi hos Mariehønen123, eller Gitte, som hun hed. Vi startede med, at gå en tur, og desværre havde jeg spist mexicansk dagen før, og det gjorde, at jeg gik lidt underligt (det rumlede temmeligt meget i maven). Gitte troede, jeg var ved at få hjerteanfald. Men trods de indre organers gøren vrøvl, blev vi enige om at mødes igen.

Jeg havde mine to børn, en dreng på 3 og en pige på 6. Gitte gjorde et stort nummer ud af IKKE at være der, når børnene var på besøg (så der var plads til far/børn-tid). På et tidspunkt plagede de om at få lov at være sammen med hende og efterhånden var vi mere og mere sammen. Efter ca et halvt år, sagde Gitte sin lejlighed op og flyttede ind i lejligheden hos mig. Og så gik det bare der ud af…

Vi havde begge den holdning, at man er, som man er og det skal der ikke laves om på. Vi ser så mange par, hvor begge parter forsøger at rette hinanden til at være på en bestemt måde. Det dur bare ikke!

Gitte har altid være god over for børnene, - hun har ikke forsøgt at være mor eller stedmor, - hun har bare været Gitte...

Vi købte hus sammen i 2005 (efter 4 år) og blev gift i 2007. Bryllupsdagen glemmer vi som regel, ind til der er en eller anden der siger tillykke. Men dagen, hvor vi mødtes første gang, den 22/5 2001, huskes altid. Det er nu mere en 18 år siden.

Det fede ved Dating.dk, er at ingen er i tvivl om at formålet er, at komme til at kende nogle, og hvis man kan præsentere sig, som den man er (og ikke, som den man ønsker at være), så er der en reel chance for at møde kærligheden. Det er lidt sværere på et kødmarked, hvor man sandsynligvis også har en ordentlig kæp i øret.

Gift i 2007

Opret en profil på bare 3 minutter

Hvad søger du?

I alderen...

Der bor i...

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand