Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du er muligt at købe abonnement på flere forskellige måder, og derfor er det vigtigt at du afmelder abonnementet korrekt ud fra den rigtige fremgangsmåde. 

Du kan købe abonnement på følgende måder:

- Hos iTunes (Dette gøres via app'en på iPhone/iPad) 

- Hos Google Play (Dette gøres via app'en androids mobiler/tablets)

- Via hjemmesiden (Dette gøres via en browser, fra en tablet, mobil eller en PC) 

 

Abonnement købt via hjemmesiden:

For at afmelde dit abonnement, så skal du klikke på ''Min profil'' oppe til højre og herefter skal du vælge ''Mit abonnement''. 

Du skal herinde klikke på ''Indstillinger'' og herefter klikke på ''Stop abonnement''. 

Herefter vil dit abonnement være afmeldt.


Abonnement købt via iTunes:

Såfremt du ønsker at afmelde abonnementet, som er købt via iTunes, skal du gøre følgende via din iPhone/iPad.  

Tryk på App Store på hjemmeskærmen på enheden.
Tryk på Udvalgt nederst på skærmen.
Rul til bunden af siden.
Tryk på knappen Apple ID i nederste venstre hjørne. Hvis du ikke er logget ind, skal du trykke på knappen Log ind og logge ind med din Apple ID. Rul derefter til bunden af siden, og tryk på knappen Apple ID.
Tryk på knappen Se Apple ID.
Skriv din adgangskode, og tryk på OK.
Rul ned på oversigtssiden for kontoen, og tryk på Administrer abonnementer på apps. Hvis du ikke abonnerer på nogen programmer, vises knappen ikke.
Tryk på det program, du vil administrere, på siden Administrer abonnementer på apps på din iPhone, iPad eller iPod.
Du kan læse mere her:
http://support.apple.com/kb/HT4098?viewlocale=da_DK
 
Abonnement købt via Google Play:

Såfremt du har købt Plusprofil via Google Play, så skal du gøre følgende for at afmelde:
Start din Google-Play applikation og følg derefter disse trin:
1) Tryk på ''Google Play'' logoet oppe til venstre og vælg "mine apps".
2) Inde i oversigten kan man nu gå til en fane der hedder "abonnementer".
3) Her finder man Dating.dk abonnementet som man trykker på.
4) Man kommer nu til siden hvor man framelder ved at trykke på "annuller". Selvom man stopper abonnementet bevarer man resterende profiltid.
 
Såfremt du deaktiverer abonnement vil din resterende PlusProfil periode selvfølgelig fortsætte til den udløber.
Du er altid velkommen til at genoptage (aktivere) abonnementsservicen igen på et andet tidspunkt.

Kunne du bruge svaret til noget: Ja eller Nej

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Computertjek


Tjekker din browser...
Status:

Vi er klar til at hjælpe dig