Ud fra hvilke kriterier tildeler I Match profiler

Når vi finder match-profiler til dig, gør vi det på følgende måde:

1) Først laver vi en grovsortering af profilerne, hvor vi finder en stor mængde brugere inden for det rigtige segment. Det vil sige, at vi i første omgang søger på alder, køn og region. Hvis vi ikke finder ret mange singler, som passer til dig, kan vi finde på at udvide dine matchkriterier. Så kan du eksempelvis få tildelt matches, som er lidt ældre eller yngre, end du har angivet på din matchprofil. Det kan være tilfældet, hvis du har angivet et meget snævert aldersinterval så som 33 til 34 år.

2) Herefter går vi singlerne igennem en for en og ser på, hvor godt de matcher dine matchkriterier. Derudover kigger vi på en række andre ting, som også kan gøre profilerne mere interessante for dig. Det er for eksempel:
a) om profilerne søger kæreste eller venner
b) hvornår de sidst har logget ind
c) om profilen har billede på
d) om profilen har vist interesse for dig

Endelig kigger vi også på profilernes egne matchkriterier. Hvis du passer godt til profilens matchkriterier, så er der stor sandsynlighed for, at du får tildelt profilen som et match.

3) Når vi har kigget på alle singlerne, så udvælger vi de bedste matches ud fra de ovenstående kriterier. Det er disse profiler, du ser på din match-side.

Formålet med matchfunktionen:
Formålet med matchfunktionen er, at matchprocenten og de forskellige parametre, fx 'livsstil', 'interesser' osv. kan give en indikation om, hvorvidt der er potentiale for et godt match. Det er tiltænkt som en hjælp, og selvfølgelig ved man først om man er et godt match, når man har lært hinanden lidt bedre at kende. Så det er et redskab, som kan bidrage til at finde et godt match, men ikke et facit eller en færdig løsning i sig selv.

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand