Ud fra hvilke kriterier tildeler I Match profiler

Når Dating.dk skal finde match-profiler til dig, gør vi det på denne måde:

1) Først laver vi en grovsortering af profilerne, hvor vi finder en stor mængde brugere inden for det rigtige segment. Det vil sige, at vi i første omgang søger på alder, køn og region. Hvis ikke vi finder ret mange kandidater, som passer til dig, kan vi finde på at udvide dine matchkriterier. Så kan du for eksempel får matches, som er lidt ældre eller yngre, end du har angivet på din matchprofil. Det kan være tilfældet, hvis du har angivet et meget snævert aldersinterval som for eksempel 33 til 34 år.

2) Herefter går vi kandidaterne igennem en for en og ser på, hvor godt de matcher dine match-krav. Derudover kigger vi på en række andre ting, som også kan gøre profilerne mere interessante for dig. Det er for eksempel: 
  a) om profilerne søger kæreste eller venner
  b) hvornår de sidst har logget ind
  c) om profilen har billede på
  d) om profilen har vist interesse for dig
Endelig kigger vi også på profilernes egne match-krav. Hvis du passer godt til profilens match-krav, så er der stor sandsynlighed for, at du får tildelt profilen som et match.

3) Når vi har kigget på alle kandidaterne, så udvælger vi de bedste matches ud fra de ovenstående kriterier. Det er disse profiler, du ser på din match-side.

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand