Hvordan fjerner jeg en gemt profil?

For at fjerne en gemt profil skal du gøre følgende:

 

På websitet:

Du skal trykke på den blå ring med knappenålen nederst til højre.

Herefter fremkommer en boks, hvor du vælger “Rediger” øverst til højre i boksen.
Nu kan du trykke på knappenålen på den pågældende profil. Når knappenålen ikke længere er markeret, er profilen fjernet.

 

Via app:

Du skal klikke på menuen oppe til venstre og vælge ''Gemte profiler''. 

Nu kan du trykke på knappenålen på den pågældende profil. Når knappenålen ikke længere er markeret, er profilen fjernet

Kunne du bruge svaret til noget: Ja eller Nej

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk