Hvordan vedhæfter jeg billeder i mine breve?

Du kan sende et eller flere billeder med i de breve. For at gøre det skal du gøre følgende:

 

På websitet:

Når du er inde i en samtale eller vil sende en ny besked til en profil, så skal du klikke på ''Vedhæft billeder" nede til højre.

Når du klikker på denne, så kommer boksen frem, hvori du skal finde billedet i den mappe det lægger. Når du har fundet det/de billeder du vil vedhæfte til beskeden, så klikker du på ''Åben'' og billederne bliver så vedhæftet.

Billedet skal være af GIF, JPG eller PNG format. Du kan tjekke formatet på dine billeder ved at højreklikke på filen og vælge "Egenskaber".

 

Via app:

Når du er inde i en samtale eller vil sende en ny besked til en profil, så skal du klikke på den lille klips nede til venstre.

Når du klikker på denne, så skal du vælge om du vil tage et nyt billede og vælge et eller flere fra dit galleri. Når du har fundet det billeder du vil vedhæfte til beskeden, så klikker du blot på billedet og det bliver så vedhæftet. Ønsker du at vedhæfte flere billeder, så klikker du blot på klipsen og finder så det andet billede du vil vedhæfte. 

Billedet skal være af GIF, JPG eller PNG format. Du kan tjekke formatet på dine billeder ved at højreklikke på filen og vælge "Egenskaber".

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand