Hvordan redigerer jeg min Matchprofil

For at redigere i din matchprofil skal du gøre følgende:

På websitet:
Du kan redigere dine matchkriterier ved at klikke på ''Min profil'' i menuen til venstre og vælge ''Rediger profil''. Herinde vælger du "Matchprofil".
Når du har redigeret det, du ønsker, så kan du klikke på "Se mine matches'' og de nye kriterier træder så i kraft. Herefter vil dine matches blive vist, såfremt der er nogen på det pågældende tidspunkt. Vores matchfunktion tildeler matches med nogle timers intervaller, så hvis der ikke vises nogen matches er det fordi systemet endnu ikke har tildelt dig nogen, og du kan med fordel tjekke igen på et senere tidspunkt.

Via app:
Du kan redigere dine matchkriterier ved at klikke på menuen oppe til venstre og herefter vælge ''Rediger profil''. Herinde vælger du ''Matchprofil''.
Når du har redigeret det du ønsker, skal du klikke på ''Gem'' oppe til højre, og de nye kriterier træder så i kraft. Herefter vil dine matches blive vist, såfremt der er nogen på det pågældende tidspunkt. Vores matchfunktion tildeler matches med nogle timers intervaller, så hvis der ikke vises nogen matches er det fordi systemet endnu ikke har tildelt dig nogen, og du kan med fordel tjekke igen på et senere tidspunkt.


Formålet med matchfunktionen:
Formålet med matchfunktionen er, at matchprocenten og de forskellige parametre, fx 'livsstil', 'interesser' osv. kan give en indikation om, hvorvidt der er potentiale for et godt match. Det er tiltænkt som en hjælp, og selvfølgelig ved man først om man er et godt match, når man har lært hinanden lidt bedre at kende. Så det er et redskab, som kan bidrage til at finde et godt match, men ikke et facit eller en færdig løsning i sig selv.

Er du tilfreds med svaret?

Bemærk venligst, at eventuelle spørgsmål ikke besvares. Opret i stedet en henvendelse som normalt.


Tilfreds  Ikke tilfreds

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Er svaret ikke fyldestgørende, så kontakt venligst vores kundeservice.
Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@dating.dk

Kærligheden starter her

Opret din gratis profil nu

Jeg er kvinde Jeg er mand